-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğreci
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
29, (%100)
İyi günler dostlar. Elimde Hosting var. Clickbank'ı uzun zamandır beri biliyorum fakat hiç denemedim. Bu iş için 100 lira ayırdım başlangıç olarak.
1 domain / 3 Lira
İngilizce ürün tanıtım makalesi / 30 Lira 1000 kelime falan yeter sanırım.
Google reklam / 67 lira vereceğim.
Bu hesap sizce tutar mı? Satış ortaklığı siteleri google reklamda sorun çıkarıyor mu acaba? Bu konuda bilgisi olanlar yardımcı olursa çok memnun olurum. Görünen o ki clickbanktan tek bir ürün satışı yapsam 50-60 lira kazanıyorum. Tabi her zaman evdeki hesap çarşıya uymuyor. Sizce denemeye değer mi Varsa gel ortak girelim 50 50 diyen, o da olur
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** D**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Sitenizin reklamını verebilirsiniz ancak direk affiliate linkiniz üzerinden reklam veremezsiniz
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğreci
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
29, (%100)
Direk ödeme sayfasına gitmeyecek ama benim siteme gelecek. Ordan sonra ödemeye geçebilir. Bu şekilde problem olmaz değil mi? Bir de görünen url ve hedef url var oraları nasıl yapmak gerekiyor
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Logistics & Transportation
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
54, (%100)
Merhabalar Burak hocamın da dediği gibi direk affiliate linkler üzerinden reklam veremezsiniz. Ancak bir blog kurar belirli bir süre sonrada ürün tanıtımları yaparsanız bir sorun teşkil etceğini sanmıyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Sosyal Medya
-
-
Ad Soyad
S** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Dostum Clickbank'ı kullanmadım ama genelde bu sistemlerde işleyiş şöyledir: Sisteme kayıtlı olan firmalara başvuru yaparsınız ardından sizin reklamlarını kabul ederler yada etmezler. Ki genelde ediyorlar ben hiç etmediklerini görmedim. Ardından sistem içerisinde onların reklam sayfalarına girdiğinizde adamların belirli şartları vardır. Bu şartlar arasında Sosyal Medya Reklamı, Google Adwords Reklamı, İçerik reklamı gibi vesaire. Burada reklamını yapacağınız firmanın neye izin verip vermediğini görebilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğreci
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
29, (%100)
Hocam websitesi açacağım da reklamı nasıl yapmalıyım onu düşünüyorum :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Pusat Bilişim Kurucu
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Bilginiz olmadan neden yazıyorsunuz bilmem ki :(
Arkadaşım adwords şuan clickbanktaki tüm ürünleri yasaklamış durumda bu kelimeler de reklam çıkartılmıyor. Yandex,Bing,Yahoo reklamlarını deneyebilirsin ama hepsi bir Google etmiyor..