-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Haruun hocam bu dediğiniz samsungun nikon modeli var biraz tuzlu telefonla başlayıp onla devam etmek istiyorum işler büyürse aksiyon kamerasınıda alıcam çok değerlenicek kaydedin bu konuyu bir yere :D
Finans Haber Portalı : https://www.zompir.com/
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Advertiser
-
-
Ad Soyad
H** Y**
-
-
-
Ticaret
82, (%100)
Suda, çamurda vs. işiniz yoksa GoPro veya diğer aksiyon kameraları gündelik çekimlerde seyir zevkini düşürüyor. Boş yatırım yapmaktansa kaliteli mikrofon ve tripod alabilirsiniz.
İlk etapta kabul edilebilir kalitede video kaydı almanız yeterli, ekipman değil içerik önemli.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Haruun telefon fikri hakkında ne düşünüyorsunuz peki hocam kameradan ziyade telefon alıp çekmek sizce yanlış bi hamlemi olur ?
Finans Haber Portalı : https://www.zompir.com/
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
G** K**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Sony Xperia Z2 kullanıyorum. Kamerası gayet güzel. Video çekmeyi ben de denedim telefondan ve başarılı buldum. Şuan bu modeli biraz eskimiş olsa da Xperia Z5 tavsiye ederim. Araştırın derim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Aksiyon sahneleri çekeceksiniz yani bisiklet ve motosiklet tarzı çekimlerde kaliteli bir sensör olması gerekiyor. Telefon kameraları hiçbir işini görmeyecektir. Hızlı sahneler çekeceğin için bu alanda işini Go PRO kameralar görecektir. Sizi tavsiyem GO Pro dışında başka bir şeye yönelmeyin. Hele telefon kameralarına hiç bulaşmayın pişman olursunuz.
1 kişi bu mesajı beğendi.