-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Facebook Reklam
-
-
Ad Soyad
R** I**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Reklamlarınızı business hesabımlarımdan açıyorum.
- Günlük Alt Limitimiz 2000 TL
- Reklamlarınız Yayına Girmesi Ortalama 10 Dakika.
- Gün içerisinde reklamınızın nasıl gittiği konusunda istediğiniz zaman bilgi verebilirim.
- Komisyon Oranlarımız Sabittir. (Komisyon Almıyoruz. )
- Ortalama 4200 TL Harcıyor Reklamlarımız Bunun Karşılığında 3800 TL Ücret Talep Ediyoruz. (Kaarınız 400 TL + Komisyon Ücreti Yok)
- +18 dahil bütün reklamları açıyorum. (Kısacası Her Türlü Reklamlarınızı Yayınlarım.)
- Reklamlarımızda sınır limit diye bir şey yoktur günde istediğiniz kadar istediğiniz ürünün reklamlarını yapabiliriz.
Ödeme konusunda Reklamınızı Başlar Günlük Bütçe Hesabımıza Aktarılır. detayları skype ve Telefon ile Görüşebiliriz. (Telefon için pm isteyebilirsiniz.)
iletişim
soloturk
Facebook reklamları .....
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Facebook Reklamları
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Ticaret puanı ve referanslar önemli.
400 tl zararına bu işi yaptığınıza inanmıyorum açıkçası.
+18 reklam vs açılır demişsiniz, fakat bu tür reklam yapılan hesaplar aynı gün kapatılıyor.
Neye güvenerek ben size 2000+ tl reklam vereceğim ?
Bana güvence gösterin :)
edit: +18 reklam yaptıracağımdan değil örnek olarak vermek istedim :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Facebook Reklam
-
-
Ad Soyad
R** I**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bu piyasada bir çok kişiye reklam açıyoruz hocam herkeste kapanıyor hesaplar dogrudur ama ben reklamlarımı sorunsuz yayınlıyorum. güven konusuna gelince burada yeni uyeyim ama *** kullanıcısıyım real de de *** da da bir çok referans gosterebilirim. Öyle herkes gibi 1-2 lira çarpıpı kacmaya niyetimiz yok :) Problem yok Telefon adres sunarız. Eskilerdeniz açıkcası
-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / K
-
Meslek
Anne
-
-
Ad Soyad
F** B**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
asgari ne kadarlık reklam alıyorsunuz ?alt limit nedir?
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Facebook Reklam
-
-
Ad Soyad
R** I**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
hocam 15-16 ticaretim olmus reklam ile alakalı olmamıs diye burda zanaltında kalmamın bi sebebi yok yeni uyeyim diye **************lık yapıcak halimiz yok zorla satmıyoruz elimizde imkan var ve bu imkanı ihtiyacı olanlara sunuyorum.
Ek Olarak: Konu Günceldir Satış devam etmektedir. Gunluk 500 bin liraya kadar reklamlarınız yayınlanır limit problemimiz yoktur. +18 dahil her turlu reklamlarınızı yapabilirim.