Merhabalar, yaklaşık 8-9 ay kadar önce wmaraci üzerinden ilk işlerimi " Yeni üye oluşumuz şerefine " indirimli olarak gerçekleştirmiş, bir çok kişiye de ücretsiz olarak yardımcı olmuştum.
Bu çalışmalarım kapsamında bir çok referansa ve bilgiye de wmaraci sayesinde ulaşma fırsatı buldum. Daha önceden yapmış olduğum içerik sağlayıcısı hizmetine de hem iş hem de kişisel yoğunluktan dolayı ara vermiş, pek de online kalamamıştım.
Şuan için " kaliteli içerik " hizmetimi tekrar başlatıyorum. İş alımları aktif durumdadır.
Peki, ben kimim?
İsmim Ahmet Yasin Küçüksakal. Daha önce güzel İzmir sınırlarında bir kamu dergisine editörlük, Ankara sınırlarında da çok büyük bir perakende market zincirlerinin Bilgi İşlem Sorumlusu olarak görev aldım. Şuanda Ankara merkezli bir firma bünyesinde tam zamanlı şekilde haber editörü olarak görev almaktayım.
Dijital ortamda nerelere yazdım?
Tek tek site adı saymak bu listeyi epey kabartacaktır ancak; hurriyet.com.tr, milliyet.com.tr, cnnturk.com.tr, silikonvadisi.tv, donanimgunlugu.com, technofeed.com, technolat.com ve bunların dışında bir çok sağlık, teknoloji ve dijital medya içerikleri barındıran siteler de içerikler yayınladım. Ayrıca kamupersoneli.net, kpsscafe.com gibi kamu ve eğitim sitelerinde görev aldım.
Ayrıca yine freelance çalışma hayatına geçişim sayesinde İstanbul merkezli interaktif bir ajansa; dijital medya, web tasarım, dijital marketing ve SEO üzerine içerikler hazırladım. Elbette ki bu içerikler, halen yayında olan, bazıları milyonlarca görüntülenmeye ulaşmış içerikler.
Nasıl çalışıyorum?
İçerikleri hazırlarken yayınlanacak siteye bakıyorum, istenilen konuyu ya da konu başlığını kendi güncelliğimi test etmek adına araştırıyorum. Daha sonrasında anahtar kelime analizi yaparak, siteler de yayın hayatına hazırlıyorum.
Dilerseniz özgün grafikler, tasarım hizmetleri de bu içeriklerle sağlıyorum.
Ücretin yarısını peşin, yarısı iş bitimi almadan kesinlikle çalışmıyorum.
Bana nasıl ulaşabilirsiniz?
Google üzerinden Ahmet Küçüksakal şeklinde aratırsanız yayınlanmış bir çok yazıma, yazılarımın yayınlandığı sitelere, sosyal medya hesaplarıma ve diğer tüm iletişim bilgilerime erişebilirsiniz. Ayrıca forum üzerinde kullanıcı adımı aratarak, daha önce açmış olduğum konuya ve referanslarıma da göz gezdirebilirsiniz.