lostyazilim
tr.link

Profesyonel Ekip Gündoğdu Ajans SEO Paketleri Son Güncelleme Uyumlu Özel SEO Paketlerimiz

42 Mesajlar 11.364 Okunma
acebozum
tr.link

GundogduAjans GundogduAjans Uzman SEO Danışmanı Kullanıcı
  • Üyelik 26.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek SEO Danışmanlığı
  • Konum Rize
  • Ad Soyad H** G**
  • Mesajlar 33
  • Beğeniler 5 / 6
  • Ticaret 7, (%71)
Merhabalar rkorkmaz Raporunuz PM Yoluyla İletilmiştir Rapor Dağıtımları Devam Ediyor. Beklettiğimiz İçin Özür Dileriz.

elektronikssl
webimgo

KingReis KingReis Seo UZMANI Kullanıcı
  • Üyelik 09.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek ..
  • Mesajlar 200
  • Beğeniler 12 / 60
  • Ticaret 10, (%100)
Paket 3 ile ilgili pm lütfen.

cozummerkezi cozummerkezi WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 24.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek İşletmeci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad V** K**
  • Mesajlar 858
  • Beğeniler 52 / 179
  • Ticaret 179, (%100)
orta paket için pm alabilimyim ..

harunisk harunisk We Love Network Marketing
  • Üyelik 17.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek caemi
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad H** I**
  • Mesajlar 674
  • Beğeniler 117 / 116
  • Ticaret 16, (%94)
Hizmet güzel notum bulunsun yakında seo ihtiyacı olacak

wmaraci
wmaraci

Dorebar Dorebar ⇐⇐ Horror Story Kullanıcı
  • Üyelik 14.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Yatırımcı
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad T** L**
  • Mesajlar 1895
  • Beğeniler 1159 / 1158
  • Ticaret 51, (%100)
Problemleriniz düzeldiyse özel mesaj atar mısınız.

[Firma Rehberlerine Ekleme Hizmeti] TAM 500 Rehber!

cineasya cineasya Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 26.12.2015
  • Yaş/Cinsiyet 44 / K
  • Meslek webmaster
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad P** K**
  • Mesajlar 170
  • Beğeniler 18 / 35
  • Ticaret 3, (%100)

harunisk adlı üyeden alıntı

Hizmet güzel notum bulunsun yakında seo ihtiyacı olacak

neresi guzel arkadasim ...27 güne giriyoruz adam rapor vercek ...salladikca salliyor ticaret ahlaki denen bisey yok 12 gün sonrasina söz verdi ..daha rapor gelcek ...o rapor geldiginde benim verdigim günlerede yani parayi ödedigim onunda günün ertesi günü baslatilmis bir rapor görmesem zaten ozaman rezillik cikcak..

Ek Olarak:

GundogduAjans adlı üyeden alıntı

02.05 2016 Tarinde Sitelerimizin Barındığı Sunucuda Disk Arızası Sonucu Oluşan problemlerle Tüm Erişimlerimiz Kısıtlandı Rapor Bekleyen Arkadaşlara Rapor Bu Sebepten İletilmedi 4 Günden Fazla Süredir Siteleri Açmakla Veri Kaybını Önlemekle Uğraşıyoruz. Sİtelere Erişim Sağlayamadığım İçin Haliyle Raporda Hazılrayamadım. Aksi Bir Durum Yoktur Yorum Yapmadan Önce PM Atmayı Deneyin Sizden Rica Ediyoruz.

Raporlar Bugün Teslim Edilecek. Beklediğiniz İçin Teşekkür Ederiz.

Ayin 6 sinda yazdigin mesajdan sonrada 7 gün gecti...25 gün oldu rapor vermiyorsun ve bu forumda hicbir yönetici arkadas ne oluyor demiyor...bugun aksam konuyla ilgilenip dedigin detyli raporu vermedigin takdirde sikayet konusunada yazacagim ...tradede kullanacagim...moderatörler ilgilensin artik sen 150 lirayi aldin söz verdigin günde rapor vermedigin gibi sanki benim le dlga geciyorsun...ama merak etme benimle ticaret yapipda ticarette bana böyle ogün bugün gel git diyenlerin hicbiri iflah olmadi...ALLAH c.c verdigim o helal paranin karsiligini mutlak alacaktir...yani dünyalik 150 lira icin ne kaybetcegini yakinda ALLAH göstercek ..cünkü ben sana ilk günden bunun ALLAH rizasi icin yapilan bir is oldugunu söyledim...ALLAH kendi rizasinda yapilan her iste sözünde mutlak durur ? ben demiyorum KURAN söylüyor... ben böyle bir ticaret ahlakinin islama uymadigi gibi gercekten insanlarin bu sekildeki ticaretlerinde neden samimi olmadiklarini anlamiyorum...disklerin yandi kabullendik...mesaj attin bana 6 mayista sabah hazir dedin ...o dedigin günden sonra 6 gün daha gecti ...bugun bir mesaj atarsin bana hazirliyorum ...1 on gün daha oyalarsin ...amacin nedir 150 liraysa söyle ALLAH adini anarak söylüyorumki sana 150 x25 aldattigin gün sayisinca parayi müslüman kardeslerimin ölmüslerinin hayri icin ödeyecegim... nasil bir rezil ise düstük ...hayir paramiz da helal ...alnimiz teri yani ...ve hayir icin yaptigimiz bir ...anlamiyorum ALLAH beni affetsin ...ALLAH senide islah etsin ....diyecek bisey bulamiyorum ...hayir artik ugrasma diyorum ama hakkimi yedirdigim icinde ALLAh benden razi olmicak ... bedua edecegim 150 lir icin degmez diyorum ama artik ALLAH siginarak sana ailene coluguna cocuguna kime gelirse benim helal paramin ve hakkimin yenmesini istemiyorum...ALLAH kalbimdekini biliyor ya ...asla senin gibi insanlarla ticaret yapilmasini önermiyorum cünkü bu ticaretten ne ALLAH razi ne kulu...disklerin yandiktan sonra 13 gün gecti bak mazeretin ne simdi herkese gönderiyorsun bana gelincemi göndemriyorsun...yorumlarimi silmedimm diyemi silmem yorumlarimi...ben LLAH tan korkarim dogru söylemek zorundayim ...ve bunu böyle kabulleneceksin o rpaorlari vermezsen ALLAH sahidimdirki o helal kazandigim 150 lira icin sana gece - gündüz Arsin ve kürsünün yerin ve gögün cennetin ve cehannemin KURAN I AZIMÜSANIN sahibinden sana bela vermesi icin caninin yanmasi icin sevdiklerinden 150 lirnin acisinin cikmasi icin ...teheccüdde ve israkta kusluk namazlarinda ve evvabin namazlarinda gecede gündüzde öyle beddeular ederimki ...bügün tutmazsa yarin mutlak tutck 1 ay tutmazsa 3 ay sonra mutlak tutcak cünkü ALLAH buna kefildir...bende ALLAH a siginarak artik senin gibi insanlarla ugrasmak istemiyorum bu nedir arkadas ya...ALLAH rizasi icin dedim sana bu isi yaptirirken ...ALLAHin adini anarak sana is yaptirdim ...yazik yaa...vallahi yazik ALLAH in rizasini gözeterk isimi yap dedim sana ...malesef sen bilemiyorum..zaten birdahada böyle isleri yaptirmam böyle bir ticaretede girmem ...

6 mayis yazdin bugun 13 mayis ...simdi ne yndi yada ne oldu bu disklerin bendemi yaniyor ..bahanelerin bendemi ayni gun benimle mesaj atan bu forumdaki adam yaptigi olumsuz yorumu sildi ...raporunu gönderdin...vallahi ben dogrulari yazdim ALLAH sahidimdir ve hicbirseyide silmem ...silersem dogru olanlari baskalarini aldatirim ..ALLAH ta bundan razi gelmez ...silmicem raporumu gönder ...göndermezsen ben seni ALLAH a sikayet etcem biraz cocukca ama ...benim ianncim bunu gerektiriyor...cunku senle ticaret yapmaya niyetlendigimde ALLAH rizasi icin yap dedim...

Rapo bekliyorum daha Kcainci güne girdik bilmiyorum ama bugun aksama kadar raporu vermedinmi yeter artik.sanmaki 27 güne girdik ...yav bu nasil bir ticaret ahlakidir arkadas..insan veridig sözde durmazmi...hadi disklerin yanidi bitti kul oldu..bana özelden ne yazdin sen bu aksam rapor dedin gelmedin ...yarin dedin rapor yok...3 gün sonra dedin rapor yok..

hadi 12 gün bekledigimde diskler yandi...hocam simdi ne oldu bahaneni surya bir yaz da güleyim biraz sen cocuk kandiriyorsun heralde ..bu aksam detayli rapor istiyorum...
Heuristic otoekspertiz

kişi bu mesajı beğendi.

otoekspertiz otoekspertiz WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 31.03.2016
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Oto Ekspertiz
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** G**
  • Mesajlar 39
  • Beğeniler 17 / 16
  • Ticaret 0, (%0)
Oto Ekspertiz sitesine çalışma

Profesyonel Oto Ekspertiz Hizmetleri - www.ekspertizservisi.com - www.mobilotoekspertizservisi.com

KingReis KingReis Seo UZMANI Kullanıcı
  • Üyelik 09.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek ..
  • Mesajlar 200
  • Beğeniler 12 / 60
  • Ticaret 10, (%100)
Rapor teslim alınmıştır.

cineasya cineasya Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 26.12.2015
  • Yaş/Cinsiyet 44 / K
  • Meslek webmaster
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad P** K**
  • Mesajlar 170
  • Beğeniler 18 / 35
  • Ticaret 3, (%100)
14 dunde bana mesaj attiniz bakin sizin yazdiklarinizi resimledim..14 de aksam raporumu tesim edecektiniz bügün ayin 17 si özeldende yazdim yine bana cevap vermediniz...ben hem sikayet konusuna accagim moderatörler ilgilensin yeter artik..... hemde hukuksal olarak sizi sikayet edecegim...150 lira paypaldan size ödedim bunun icin degermi bilmiyorum yaziklar olsun...hayir bu forumdaki mod arkadaslar niye mdahale etmiyor...

cozummerkezi cozummerkezi WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 24.04.2014
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek İşletmeci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad V** K**
  • Mesajlar 858
  • Beğeniler 52 / 179
  • Ticaret 179, (%100)
10 mayısta çalışma başlangıcı yapıdlı bir hafta dediniz 11 gün oldu mesaj atıyorum cevap yok. Tamam yetişmeyebilir ama mesajlara cevap verin en azından .

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al