isyerlerimcom adlı üyeden alıntı
SerkanALAZ hocam detaylı bir p.m atıldı.Dönüş yaptım Teşekkürler
Dava mı açarsın:)
Evet doğal hakkım değil mi ?
geçmiş olsun 7500 tl yi banka hesabımda bile tutmam siz ne cesaret adsense hesabında tutyorsunuz :D o parayı adwords yayıncılarına geri iade yapacaz falan yazıyor mailde muhtemelen şu an hiç ediyolardır parayı yazık olmuş.
1 ay dolmadan çekemiyorum ki o gelir 24 günlük gelir
Hocam benzer bi banda ben yemiştim, içinde 150 tl gibi bi miktar olmasına rağman uzun süre uğraştım. Periyodik olarak destek formu gönderip türkçe olarak samimi açıklamalarda bulundum, sonunda açıldı. Bu muhtemelen ihlal sebebi ile ilgili olduğunu düşünüyorum. Hesabı başka adsense kullanan kullanıcılara teslim etmenizi tavsiye etmem. Çünkü google ip veya çerez dışında bizim bilmediğimiz yöntemlerle kimlik takibi yapıyor. Daha çok şüpheli durum oluşturmanız aleyhinize olur. Sizde benim yaptığım gibi samimi olarak sorununuzu bildirip bekleyin. İhlal nedenine bağlı açıklamalar yapın, mümkünse görsellerle bunu destekleyin.
Gönderdim umarım bir yanıt gelir
Hocam inş. çözersiniz veya çözebilecek biri çıkar.
Ama merak ettiğim şey, size gelen mailde "reklam hedeflerinin izinsiz değiştirilmesi vs." yazıyor. Siz bunları veya başka bir şey mi yapmıştınız? Çünkü kesin olarak kapatılmıştır yazıyor.
Ama merak ettiğim şey, size gelen mailde "reklam hedeflerinin izinsiz değiştirilmesi vs." yazıyor. Siz bunları veya başka bir şey mi yapmıştınız? Çünkü kesin olarak kapatılmıştır yazıyor.
Bende onu anlamadım işte o yüzden kızıyorum ya
Nedeni sanirsam bir konu basligina reklam kodu ekleme yada ilginc ilgi cekici bi fotoya adsense kodu eklenip tiklatilmasi diye dusunuyorum olabilirmi diye de soruyorum o hesap acilmaz artik haa googlede tanidigin biri yoksa
Geri bildirim yolladım umarım açılır.
6 adet de benim kapatin 4 ay once :)
Geçmiş olsun
Yardımı dokunabilecek kişinin adresini PM ile ilettim.
Teşekkür ederim gördüm, bir adım attım bakalım sonraki adımlar sizin stratejileriniz olacaktır.
geçmiş olsun.
Teşekkür ederim.