TecnoLobi
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Merhaba arkadaslar hangi sosyal medya yi kullanmam gerekir sizce yogunluk olarak hangisine onem vermem gerek Facebook Twitter yada Instagram hangisi daha etkili ziyaretci getirir acaba ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Developer
-
-
Ad Soyad
E** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Etkili kullanıcıyı intagram'dan çekersin, fb twitter artık anlık gelip giden bir trafik sağlıyor.
1 kişi bu mesajı beğendi.
no time for caution
Hermes
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Seo | Sosyal Medya | Yazılım
-
-
Ad Soyad
S** Y**
-
-
-
Ticaret
90, (%98)
Sektör ve yapacağız işe göre değişir.
TecnoLobi
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Teknoloji sitesiyle ugrasiyorum her hafta sonu magaza magaza dolasip fotograf video cekiyorum yani bunun icin hangisi daha uygun olur
27207
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Twitter siyaset arenası gibi oldu. Ünlüler vs artık Instagram takılıyor hep. Görsel çoksa Instagram daha iyi bence. Çünkü mobilde Instagram ile vakit geçirmek Facebook'a göre çok daha keyifli. Mobil kullanıcıları için ise Facebook sadece mesajlaşma platformu gibi birşey olmuş. Instagram ise hem video hem görsel için çok daha zevkli ve kolay. Kaydırarak hemen öbürüne geçiyorsun. Yani kullanıcı deneyimi bakımından benim görüşüm Instagram daha iyi. O yüzden kullanıcı çevresi için Instagram şart. İş tanıtımı vs için yine Facebook sayfası iyi. Ama orada kullanıcı ile etkileşime pek giremiyorsun.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
8, (%88)
Bence sizin açınızdan facebook ve instagram mantıklı olacaktır
Ayrıca sık sık mağaza gezip video çekiyorum diyorsunuz . Bir uygulama vardı ismi aklıma gelmiyor telefondan yayın açıyordun millet izliyordu
Çok iyi kullanabilirsiniz bunu bayağı meraklısı var
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Wordpress Tema Yapımcısı
-
-
Ad Soyad
B** i**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Normalde Twitter ve Instagram önerirdim ama sizin yaptığınız çalışmalara göre Facebook ve Instagram daha faydalı olur gibi. Hatta başlangıç için biraz tanıtım bütçesi de ayırabilirseniz Facebook üzerinden geniş bir kitleye ulaşabilirsiniz bence.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Sosyal Medya
-
-
Ad Soyad
S** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bence böyle bir sınır koymayın kendinize. Üretebiliyorsanız bütün platformlar için içerik üretin.
Bu platformların sağladığı katkıyı tartışacak olursak en yalın haliyle şunları derim;
1. Instagram hitinizi arttırmaz fakat bilinirliğinizi arttırır ve sempati kazandırır.
2. Twitter anlık olarak hit çekmenize olanak tanır, backlink sağlar
3. Facebook sadık takipçi sayınızı oluşturur. Buradan gelen takipçiler genelde sitenizde daha çok etkileşime girer hemen çıkma oranları ortalamadır fakat tekrar gelme oranları yüksek olduğu için SEO değeri yüksektir.
4. Linkedin marka bilinirliğini yükseltir, backlink sağlar ve belirli bir hit çeker.
5. tumblr backlink kaynağı
6. google plus backlik kaynağı
Siten Wordpress'e sana önerim şunu kesinlikle yap. Bir tumblr sayfası aç, 100 takipçi kasayı dene. google plus sayfası aç yine biraz takipçi kasmayı dene ve ardından Wordpress Jectpack eklentisiyle bu iki sosyal ağı sitene bağla her paylaştığın yazı otomatik olarak buraya düşsün.
TecnoLobi
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Butun yorumlar icin tesekkur ederim sanirim butun platformalari denemeye calisacagim