lostyazilim
tr.link

Çırak ustayı devirdi: Fenerbahçe Avrupa ikincisi

14 Mesajlar 2.031 Okunma
lstbozum
tr.link

Juzk Juzk WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 11.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Üniversite Öğrencisi
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad T** T**
  • Mesajlar 1197
  • Beğeniler 66 / 300
  • Ticaret 66, (%100)
Bir kez daha Türk düşmanlarını gördük.Her zaman aynı şeylerin olması ve bunun meşru gösterilmesi can sıkmaya başladı.
Dün fenerbahcenin her adımında kamera kayıtları izlenirken CSKA da tersine oldu.Sözde eşitlikçi olan Avrupa siyaseti de futbola sokarak birkez daha tarafcıl davranmıştır.
Burada izlenen politika Fenere değil Türkiye yedir.Büyüyen bir dev hepsinin zoruna gittiği için bu tür ggirişimler her zaman olacaktır.
AhmetCakmak34

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

AhmetCakmak34 AhmetCakmak34 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 10.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Bilgisayar mühendisi
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad A** Ç**
  • Mesajlar 2471
  • Beğeniler 934 / 1174
  • Ticaret 41, (%100)
tayfun29 katılıyorum hocam.

OmerGunay OmerGunay https://omergunay.net Kullanıcı
  • Üyelik 15.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek PHP Developer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ö** G**
  • Mesajlar 1207
  • Beğeniler 382 / 381
  • Ticaret 16, (%100)
Çok sinirlendirdi hakem bizi ama sağlık olsun. Mücadeleyi gördük geriden gelişi gördük ve karşı tarafta oluşan korkuyu hissettik bu yeter. :) İstedikleri kadar engellemeye çalışsınlar.. Seneye 4 Türk takımıyla geliyoruz.
Bekle bizi Euroleage.

Herkes yediğinden ikram eder..(Yavuz Sultan Selim)

Rekomedya Rekomedya Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 12.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad C** Ş**
  • Mesajlar 1930
  • Beğeniler 1527 / 1150
  • Ticaret 25, (%100)
Yunan basını bu karikatürü paylaşmış. Türkiyeden birileri çizmiş sanırım .

Avrupayla mavrupayla büyümeyle küçülmeyle ne alakası var ya ? Daha geçen gün Türkçe şarkı Eurovision da birinci geldi 1 gün önce küçüktük de 1 günde mi büyüdük önümüzü kestiler :D Avrupa zaten Rusyaya düşman, eğer bu maçta avrupanın kayırma şansı olsa Türk takımını kayırırdı. Daha 3 gün önce Galatasaray Eurocup'ı aldı o zaman niye önümüzü kesmediler ? Hemde Rus falan değil Avrupanın bel kemiklerinden Fransanın temsilcisini yendik finalde ...

Büyük oyun falan yok yani, ya hakem para aldı, ya organizatörler de bi işler döndü, ya hakem rus sempatizanı falan ama öyle ama böyle bi şekilde takoz koydular ki zaten dünyada ilk başına gelen Fenerbahçe de değil. Hatta bu organizasyonda Fenerbahçe lehine de bir çok hata yapıldı ama kasıtlı ama kasıtsız başkaları da benzerlerini yaşadı. Haksızlıklara başınıza gelince ayar oluyorsunuz biliyorum da biraz da bizim liglerde dönen dolaplara ses çıkarsanız keşke.

Ama harbiden güzel maçtı, 20 sayıdan geri döndüklerinde ben bile alacaklar sandım, Cska son çeyrekte resmen sıçtı ama yine de olmadı sağlık olsun. Uzun süredir ( en son ispanya maçıydı gasol efsanesi ) böylesine zevkli basketbol maçı izlememiştim.

wmaraci
wmaraci
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al