Merhaba arkadaşlar, adf.ly ile meşhur olan link kısaltıp para kazanma işinde Türkiye oranları yüksek olması dolayısıyla bc.vc ve link.tl gibi hizmetleri kullanıyordum. Geçen günlerde wjunction adlı forumda shink.in'in sahipleri tarafından yeni bir link kısaltma sitesi açıldığına denk geldim ve Türkiye için 1000 tık başına 3 dolar verdiklerini iddia ettiklerini gördüm. Bir deneyeyim dedim doğal olarak.
Siteden bahsetmek için buraya daha önce üye olacaktım; ancak sitenin ödeme verip vermediğinden de emin olmak için ödeme almayı bekledim. Site ayın 1'inde ve 15'inde olmak üzere ayda iki kez ödeme yapıyor, bunu geliştireceklerini de söylüyorlar. 1000 tık başına 3 dolar olmadı tabii ama 2.30 dolar oldu, o da olumlu dedim :)
Ama en önemlisi, tıklama sayılarında eksiklik olmuyor en azından onu fark ettim. bc.vc ya da link.tl tıklama sayılarında bilerek ya da sistem kaynaklı problemlerden dolayı eksiklik yapıyordu, bu da canımı sıkmaya başlamıştı.
Siteden 5 doları geçtiğinizde ödeme alıyorsunuz ve dediğim gibi ödemeler otomatik olarak ayın 1'inde ve 15'inde paypal üzerinden yapılıyor.
Şöyle 1000 tık başına kazancımı ve ödeme kanıtını da ekleyeyim. Kafanıza yatarsa siz de üye olur, denersiniz.
Refli
Refsiz
Kolay gelsin arkadaşlar, bol kazançlar. Siteyle ilgili bir durum yaşarsanız beni de bildilendiriniz.