lostyazilim
tr.link

Gösterim ve Tıklama Başına Ödeme Yapan En İyi Reklam Servisleri Hangileridir

13 Mesajlar 6.800 Okunma
lstbozum
tr.link

4u24 4u24 Kimlik Onayı Bekliyor Banlı Kullanıcı
    • Üyelik 14.03.2016
    • Yaş/Cinsiyet 32 / E
    • Meslek müzisyen
    • Konum Almanya
    • Ad Soyad H** K**
    • Mesajlar 610
    • Beğeniler 376 / 170
    • Ticaret 5, (%100)
    biz para kazanmak ugruna yakında forumca kötü yola düşecez de hadi hayırlısı :D

wmaraci
    reklam

cineasya cineasya Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
    • Üyelik 26.12.2015
    • Yaş/Cinsiyet 44 / K
    • Meslek webmaster
    • Konum Ankara
    • Ad Soyad P** K**
    • Mesajlar 170
    • Beğeniler 18 / 35
    • Ticaret 3, (%100)

imajweb adlı üyeden alıntı

Katılım umduğumdan az oldu :confused: kullanıcı arkadaşlar bakıp geçmeden ankete oy verirlerse süper olucak.

baktınızmı hocam Adhood a nedir ordaki durum?

CPMFUN hakkında dediğiniz gibi iyi kazanç var diyolar ama .exe falan indiriyosa hit kaybı yaşatır açıkcası ben .exe indiren bi siteye birdaha girmem. sorun düzelirse orayı bi deniycem. yorum için teşekkürler.

CPMFUN para vermiyor hic ugrasma milletin 600 dolar 700 dolarli duruyormus ...bence hic bulasma googlede bir ara cpmfun parami ödemedi diye :)

adcash hele hic bulasma ...twiterden link paylastik reklamlarina tiklamislar diye banladilar...ee nerden gelcek millet googleden facebooktan twiterdan gelmedikten sonra ..hesabi kapattilar 70 euro hic oldu gitti...

benim kullandigim exoclick var burasi ilk önce cok iyi geldi ..1 ci gün türkiyeye 0,57 euro veriyordu 2 gün 0,30 ve resimdede gördügün gibi yuh be kardesim bu kadarmi düser dedigim olay 0,05 e düstü yakinda 0 olur hic para vermez ...

resimlerdede görüldügü üzre bu kadar gösterim hicbirsey alamiyorum..yani reklam firmasinin en iyisi diye birsey yok istersen günlük 1 milyon hitin olsun adamlar kesiyor kestikce kesiyor ..sana para vermemk icin türlü bahaneler ...hit fazlaligi hic güzel degil...bahaneler bahaneler bahaneler ...özel reklam alacaksan al alamiyorsan ugrasma bosuna ...bu adamlar yani reklam sirketlerinin hepsi sahtekar ...sahtekarlik üzerine kurulmuslar...reklam versen senden gösterim basina 1 dolar alir ..sen reklam yayinlarsan 0,1 cent verir.. icler acisi...adhood dada bulasmayin bence ...sonra kendinize küfür edersiniz nerden düstüm diye ...100 gösterimdden 1 veriyor 99 yalan oluyor...

her firmayi denedim hemen hepsini yine iclerinden en merhametlisi inanin exoclick .. 0,57 den 0,05 düsürse bile yine sayimlari cok iyi herseyi sayiyor...mausun rüzgari bile gecse reklamin üzerinden hemen yaziyor...ama hitler yükselince durum resimlerde gördügünüz gibi... cok düsürdü...

hele cek republiche verdigi para 0,199 du cek cumhuriyetinden 2000 ve üzeri giris vardi siteye 0,10 düsürdüler :)

70826 70826 WM Aracı Anonim Üyelik
    • Üyelik 06.12.2016
    • Yaş/Cinsiyet - /
    • Meslek
    • Mesajlar 1057
    • Beğeniler 228 / 482
    • Ticaret 17, (%100)
    Konuyu uplayalım :)

Şahsen admatic kullanmaya başladım ancak sayım oranları felaket derecede kötü. Başka firma arayışındayım.

wmaraci
    wmaraci
    Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al