-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / K
-
Meslek
Danışman
-
-
Ad Soyad
İ** Ö**
-
-
-
Ticaret
25, (%92)
Mehmetçik mahallesinde yaşıyorum bu taraflar genel olarak her yere yakındır Çınar, Bayramyeri gibi alanlara yürüme mesefasi ile gidersiniz hatta otogarada. Forum Çamlık avm yakınındayım bir 200 metre var aramızda evlerde şehrin servergazi yenişehir tarafları haricinde oldukca genişler 200-300 metrekare evler. Kreş ve diğer yerlerde yakınlarda olduğundan size makul gelebilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
PHP Developer
-
-
Ad Soyad
Ö** G**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
bestwriter adlı üyeden alıntı
Ömer bey aydının denize kıyısı olsa nolur olmasa nolur arabaya atlayınca yarım saatte Kuşadasındasınız :)
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Denize kıyısı olsun demiş arkadaş :D O yüzden şey ettim ben :D Yoksa Aydın Nazillide okudum 4 yıl. Nazilliye git derdim.
Herkes yediğinden ikram eder..(Yavuz Sultan Selim)
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Makine Müh.
-
-
Ad Soyad
M** O**
-
-
-
Ticaret
41, (%95)
Burdur da güzel orada zamanında 5+1 hemen göl kıyısı bahçeli villam vardı üstelik maliyeti de 300k civari oldu
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Makine Müh.
-
-
Ad Soyad
M** O**
-
-
-
Ticaret
41, (%95)
Kesinlikle haklısınız para kolay kazanılmıyor bu devirde. Müstakil ev olsun, bahçesi olsun yeterli sanırım öyle çok da lüx bir eve gerek yok aslında. Aydın, Burdur tarafları Denizli'ye göre çok daha uygun fiyatlı. Denizlide bir apartman dairesi almaktansa o bütçe ile Burdur'da denize yakın bir arsaya ev yapmayı yeğlerim