lostyazilim
tr.link

Denizli'de yaşamak? İş ve aile yaşantısı için ideal semt/mahalleler.

25 Mesajlar 12.154 Okunma
lstbozum
tr.link

MIRILTI MIRILTI WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 17.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 30 / K
  • Meslek Danışman
  • Konum Denizli
  • Ad Soyad İ** Ö**
  • Mesajlar 126
  • Beğeniler 32 / 34
  • Ticaret 25, (%92)
Mehmetçik mahallesinde yaşıyorum bu taraflar genel olarak her yere yakındır Çınar, Bayramyeri gibi alanlara yürüme mesefasi ile gidersiniz hatta otogarada. Forum Çamlık avm yakınındayım bir 200 metre var aramızda evlerde şehrin servergazi yenişehir tarafları haricinde oldukca genişler 200-300 metrekare evler. Kreş ve diğer yerlerde yakınlarda olduğundan size makul gelebilir.

wmaraci
reklam

OmerGunay OmerGunay https://omergunay.net Kullanıcı
  • Üyelik 15.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek PHP Developer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ö** G**
  • Mesajlar 1207
  • Beğeniler 382 / 381
  • Ticaret 16, (%100)

bestwriter adlı üyeden alıntı

Ömer bey aydının denize kıyısı olsa nolur olmasa nolur arabaya atlayınca yarım saatte Kuşadasındasınız :)

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Denize kıyısı olsun demiş arkadaş :D O yüzden şey ettim ben :D Yoksa Aydın Nazillide okudum 4 yıl. Nazilliye git derdim.

Herkes yediğinden ikram eder..(Yavuz Sultan Selim)

MehmetOYAMAK MehmetOYAMAK WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.02.2016
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek Makine Müh.
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad M** O**
  • Mesajlar 623
  • Beğeniler 125 / 156
  • Ticaret 41, (%95)
Burdur da güzel orada zamanında 5+1 hemen göl kıyısı bahçeli villam vardı üstelik maliyeti de 300k civari oldu

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Doruk Doruk alea iacta est. Kullanıcı
  • Üyelik 29.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek WebApprantice
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad D** O**
  • Mesajlar 1361
  • Beğeniler 150 / 524
  • Ticaret 23, (%100)
Harita üzerinden bakınca en merkezi yer Mehmetçik gibi geldi ama Bayramyeri bizim Caddebostanı andırıyor geniş caddesi ve işyeri yoğunluğu nedeniyle. Mehmetçik 2604 sokakta şahane bir yer gördüm ama tutulmuş, orayı ciddi ciddi tutmak isterdim, vakit darlığından gelemedim henüz. Teşekkür ederim MIRILTI geldiğimde o bölgeye muhakkak bakıcam.

--

Ben müstakil ev işini uzun dönem kiralık arsa ve prefabrik villa şeklinde düşünüyorum bestwriter
Aslında benim de niyetim denize kıyısı olan yerlerde yaşamak ama o rakamları kazanana dek sıkı çalışmak gerek

wmaraci
wmaraci

MehmetOYAMAK MehmetOYAMAK WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 20.02.2016
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek Makine Müh.
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad M** O**
  • Mesajlar 623
  • Beğeniler 125 / 156
  • Ticaret 41, (%95)
Kesinlikle haklısınız para kolay kazanılmıyor bu devirde. Müstakil ev olsun, bahçesi olsun yeterli sanırım öyle çok da lüx bir eve gerek yok aslında. Aydın, Burdur tarafları Denizli'ye göre çok daha uygun fiyatlı. Denizlide bir apartman dairesi almaktansa o bütçe ile Burdur'da denize yakın bir arsaya ev yapmayı yeğlerim

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al