-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
--
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Arkadaşlar diş teli kullanıyorum diş hastanesine gittim bugün baktı bende doktorda karar veremedik tam hangi diş ağrıdığına tel olduğu için üst dişlere müdahale edemiyor önce telleri söktürüp sonra bakması gerekitiğini söylediği ağrı kesici verdi.
Dişçim istanbulda olduğu için telleri sökemiyorum o yüzden 2 gündür işkence çekiyorum sabah 6 7 de anca uyuyorum tabi uyumak derseniz sızıp kalıyorum ne tavsiye edersiniz
şuan apranax aldım ama daha çok ağrı başladı böyle bıçak saplanmasından beter sorun şuki hangi diş ağrıyor çözemiyorum :( ne tavsiye edersiniz ?
Kotil
Son oynayışlar..
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Ögrenci / Yazar / Editör
-
-
Ad Soyad
T** K**
-
-
-
Ticaret
90, (%99)
Öncelikle geçmiş olsun, dişinin üstüne yat geçmeyecektir tabii ki bu zamanında bir ilaç vardı sıvıydı dişi uyuşturuyordu ismini unuttum onu sürersen geçecektir eczaneye sorarsan yardım ederler ama piyasadan kalkmış olabilir. Alkol falan da tutabilirsin bildiklerim bu kadar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** U**
-
-
-
Ticaret
2, (%50)
dişinol orayı uyuşturur istersen kullan ama geçen gece bende acayip bir ağrı cektim ve ertesi günlerde devam etti.
arveles 25 mg. nöbetçi eczaneye koş, 8 tl birşey. 10 dakika sürmüyor ağrıyı dindiriyor güçlü bir ilaç. yarın da sağlık ocağına gidip reçeteli güçlü ağrı kesiciler alabilirsin ben öyle yaptım.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Medya
-
-
Ad Soyad
N** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Eğer evde sirke varsa; bir çay bardağının yarısına sirke koy, üstüne su, bir çay kaşığı tuz ekle genelde geçiriyor. Birer yudum birer yudum ağrıyan kısımda gezdirip sonra gargara yap.
Seninle aynı durumdaydım bir ara. Artık bir ara acısı geçsin de nolursa olsun diye aynı gün 3-4 tane 1000mg ağrı kesici içtiğimi bilirim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Paramedik
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
50, (%100)
arveles bende tavsiye ederim çok etkilidir
27207
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Geçmiş olsun.
Dişinol çok sürünce dişi kırıp parçalayabiliyor. Ama iyi uyuşturuyor.
İğrenç gelebilir ama çocukluğumdan beri yapılan bir yöntemdir: idrar çok kısada keser ağrısını ( ama oyuk varsa tabii. pamuğa değdirilip konulabilir )
portal
https://portalciyiz.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
Y** Ö**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Geçmiş olsun hocam diş ağrısını bilirim gecenin ortasında uyandırıp o anı işkenceye çeviriyor. Ben ağrı başladığında ağzımda soğuk su tutuyordum anlık olarak ağrı geçiyordu