-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Ademoğlu
-
-
Ad Soyad
M** U**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Gerek kalmadı teşekkürler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
e-ticaret yöneticisi
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
41, (%100)
Manyak mısınız kafayımı yediniz anlamıyorum , çoğu kişi lise öğrencisi için sizin şartlarınızda olmak ister.Evet yorucu bir hayat geçiriyor olabilirsin ancak kendi gelişiminiz ve başarınız için çektiğiniz eziyetler sizi hep daha da güçlendirdiğini unutmayın.Dayanamayacak durumdaysanız işe gitmeyi bırakın telefonları açmayın ya da güzellikle tekrar söyleyin. Okul hayatımı etkiliyor ve piskolojik sıkıntılar çekiyorum diyerek. Eğer tekrar çıkarmazlarsa tüm irtibat yönlerinizi bitirin telefonlarınızı açmayın bu kadar kolay.
Not : Fakat unutma ki çektiğin eziyetler daha sonraki yaşlarında başarı ve bilgi olarak hep yanında kalacaktır. Kendini geliştirmeye bak , son nefesine kadar bir şeyler yapmak için çabala eğer olmazsa telefonunu kapat ve çalıştığın firmaya gitme.Tek yapman gereken bu..
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Ziraat Katılım I.T
-
-
Ad Soyad
B** Ç**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
canını hiç sıkmaya gerek yok ben çıkıcam de direk onlara en fazla 15 gün süre ver senin yerine birini bulsunlar elinde olan işi o süre zarfında hallet ve çık okuluna odaklan bi yandan da kendin çalışmalar yaparsın stress sıkıntında olmaz senin çektiğin sıkıntının aynısını yaşadım 1 yıl çıkamadım artık tak etmişti söyledim kurtuldum aile ortamı gibi olduğunda bırakıp gitmesi zor oluyor evet ama için içini yiyeceğine kendine güven ve direk söyle.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Uzman Biyolog
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Iş hayatına hazır değilsiniz, zamanla olgunlaşır ve bu yükü sırtlamaya elverişli hale gelirsiniz.
Eğer yapmalımıyım diye soruyorsanız bir liseli olarak zaten kararı vermiş ve onaylayacak birini arıyorsunuz demektir, daha fazla strese maruz kalmadan bırakın.
Bilim Forum | Bilimgunlugu.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
mühendis
-
-
Ad Soyad
İ** Y**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
bu kadar eziyete ne gerek var. Bas istifayı gitsin
Şimdi tövbe zamanı..
Ozi
.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Devoloper
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
50, (%100)
İş hayatın okul eğitimini aksatıyorsa ve okumaya kararlı isen bırakmalısın. Yok ben derslerden anlamıyorum ( anlamıyorum diye birşey yok gerçi çalışacaksın ) bırakırsın ki hiç tavsiye etmem.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
SEO Genius
-
-
Ad Soyad
C** T**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
buraya yazacağına git patronun ile konuş. patron psikopat değilse zaten senin işten çıkmanı kabul eder. psikopatsa yine de istifa et :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
NETEOR
neteor.com.tr
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
18 yaşımdayken bende böyleydim. hem üniversiteyi bitirmeyip hemde işini çok iyi yapıyorsan, sanada az para veriyolarsa gitmeni istemezler tabi. :) millet işini biliyo, sana 500 veriyosa, senden sonra gelecek adama en az 2.000 lira vermek zorunda olduklarını biliyolar. bi dk düşünme çık derim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
B** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bence üniversiteyi düşündüğünü ve bunun için ders çalışman gerektiğini belirt. Anlayışla karşılayacaklardır.
Her Kategoriden Jenerik-Projelik-Yatırımlık-Keyword Domainler>>