-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
EmpowerSP
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Amele işi diyenler olmuş.. Yeni bir site açarak ota çöpe SEO çalışması için binlerce lira harcayanlar bile yeri geldiğinde adam akıllı hitlere ulaşamıyor. Özellikle sitede satılan SEO paketlerine 300 400 TL para vereceğinize gidip amelelik yaparak organik hit alabilirsiniz.
Arkadaşın videosunu izledikten sonra deneme amaçlı 16 adet profil açtım hepsi ile aynı anda söylenenleri yaptım bunun için otomatik grup paylaşımı yapan sistemleri kullandım, sayfa açıp kişileri sayfaya davet etmedim fakat direk profillerden link paylaşımı yaptım. Açtığım site yine fake bir site idi, güzel kız resimleri vs. paylaşımları yaptım yani linkten gelen kullanıcı tüm resimlere bakmak için sayfaları gezdi ayrıca bunun gibi birçok detay var.
İşin sonucunda 1 haftada tüm profiller kapandı fakat ben o süreçte mobil reklamlardan gayet güzel kazanç elde ettim, yeni açılan sitemin günlük tekil hiti 7K ve küsüratını gördü, şimdilik bu işi beklemeye aldım. Tam otomatik bir sistem hazırlayarak sadece bu yöntemle kalıcı ve sürekli kazandıran bir site elde edebilirim. 3-4 Ay amelelik yapar sonrasında patron koltuğuna otururum :)
Not: Site ingilizce ve Adsense kullanılmadan harika gelir elde ettim, adsense uyumlu bir site ile neler yapılabilir tahmin edebiliyorsunuzdur.
1 kişi bu mesajı beğendi.
EmpowerSP.Com | Ahrefs & SemRush & Moz & Majestic ve daha fazla araç TEK FİYATA: 120TL
kerim4126
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
frellance
-
-
Ad Soyad
K** I**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ben denemiştim 3 haftaya yakın uğraştım 180 beğeniye zor ulaştım,tavsiye etmem zaman kaybı.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** D**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Herkes faydalarından bahsetmiş kimse kusura bakmasın ama bu yapılan iş ne kadar doğru ? fake hesaplarla kız resimleri koyarak para kazanacağıma hiç kazanmayayım daha iyi. Böyle illegal yollarla en fazla geçici süre fayda görürsün oda helal olmaz. Emeğimizle yapalım olursa olur olmasa sağlık diyelim herkes internetten para kazanıcak değil. oluşturulan fake kız hesapları yüzünden ne kadar insanın ahlakı bozuluyor.. heleki çocukların karşına çıktığı zaman neler olduğunu hepimiz görüyoruz... Bunlarada dikkat edilmesi lazım. Selametle..
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Yazar, çizer, biçer!
-
-
Ad Soyad
E** T**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Gayette doğru şeyi izlemişim.
Konu başlığı : 100 Bin Aboneli Facebook Sayfası Tamamen Ücretsiz
Video Başlığı : 100 Bin Aboneli Facebook Sayfası Kurma
Tamamen alakasız şeyler.
Konuyu reportladım. Yanıltıcı başlıktan.
Gökten deniz yağsa, aramızdan su sızmamalı.
Aykut
Yaşa Mustafa Kemal Paşa
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
32, (%100)
Anlatılanları doğru yaparsanız gayet olumlu bir konu açılmış. Bu konu ilk açıldığı gün uygulamaları yaptım. 1 ayda 7k aboneli sayfam var şuan. Daha sonra uğraşmadım. Gayet işe yarıyor.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Televizyon ve Yayıncılık
-
-
Ad Soyad
Ö** G**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Kendi sayfasında 400 kişi var 100k aboneden bahsediyor.
✂------------------------
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
I** S**