-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
Ticaret
, (%)
bunu uygulamayan saglayıcı yokkı zaten turkıyede max download hızına bakınca 1 mps kotu degıl
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
A** U**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Bu uygulama bayadır var zaten, yeni birşey değil. Adil kullanım kotasını aştığınızda hızını düşer. Fakat şimdiye kadar manuel olarak düşürdüklerini söylüyorlardı ve bazen düşürmüyorlardı hızı. Şimdi yeni başladıkları uygulama ise, web sayfasında bu resmini gösterdiğiniz uyarı çıkıyordu.
Ayrıca önceden adil kullanım kotasını aşınca hızlar 512kbps'ye düşüyordu, şimdi 1mbit'e düşüyor.. :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
Riza
1337 @ trendyol
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
1337
-
-
Ad Soyad
R** S**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
15GB'ı aşıncaydı ama ben her ay yaklasık 50GB download yapıyorum tek başıma , internette hiç hız yavaşlaması görmedim , nazar deymesin :p
1337
3579
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Valla *****te hızım 1.5 mbitin üstüne çıkmıyordu max download hızım 160kb oluyordu (8mbe kadar - limitsiz) :D
Daha ne düşürecekler merak ediyorum. :D
(Bu arada artık fibere geçiyorlarmış öyle dediler 2-3 gün internetim kesikti. Şimdi biraz hızlı gibi internet. )
Batuhan
Kendine webmaster
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Evin konumundan dolayı 8 Mbps'ye kadar sınırsız pakette torrent ile 6 Mbps hıza erişebiliyorum, normal surfte de bir yavaşlık yok.
Ayrıca geçen aylarda 80 küsür GB'ı görmüştüm ancak hızda bir düşme olmadı, tam olarak uygulamada değil sanırım.
Ek Olarak: 2012'nin başlarından beri birkaç ISS'de de bu uygulama mevcut.
Metin
metinli.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
SEO Analisti ve Siber Güvenlik
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
18, (%94)
Herkes her şeyin farkında, zaten çok güçlü bir bilgisayarınız olsa bile normal tarifede verilen seviyede verim alamıyorsunuz. Adil kullanım hakkında, düşürdükleri miktar normale yakın sayılır.
Kullanacaksanız farklı sağlayıcılar bulunmakta. Ama hiçbirisi sütten çıkmış ak kaşık değil, bir farklı açıdan baktığımızda ise yinede halimize şükretmeliyiz. Bir kaç farklı paket bulunmakta. (Web sitelerinden değil, arayıp ya da büyük merkezlerine gidip bulabilirsiniz.) Kendinize göre paket yaptırabiliyorsunuz, en güzeli özel bir şey yaptırmak. Çünkü adil kullanım, internette olan tüm kullanıcılar ve o paketi kullanan diğer insanların hakkı düşünüldüğü için yapılıyor.
İsim vermiyorum elbette ama, bu şekilde isminde "adillik" geçen bir paket, yarın bir gün ince düşündüğünüzde ne kadar adaletsizmiş anlıyorsunuz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Yazar, yazılım geliştirici, SEO Analisti ve siber güvenlik uzmanı.