-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Seo
-
-
Ad Soyad
H** Ü**
-
-
-
Ticaret
41, (%100)
Wp tabanlı günlük 10k hitli bir sitede cpu kullanımı baya olur php döngülerinden dolayı.. eğer sağlam bir optimize yaptırırsan hosting açısından sıkıntı çekmezsin nerde barınırsan barın..
1 kişi bu mesajı beğendi.
Bedava Parfüm Burada => https://bedavanumune.net/
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Satış temsilcisi
-
-
Ad Soyad
K** Ö**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
idealhosting fazlı: gerekirse sitenize cache sistemleri bile kuruyor. bu adam müşteri memluniyeti odaklı çalışıyor. 2012 de öyleydi!!
HeroTurk
Ne Mutlu Türküm Diyene!!!
Kimlik Onayı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Cnc programcısı
-
-
Ad Soyad
Ö** Ç**
-
-
-
Ticaret
47, (%100)
turhost iyidir bence anlık 500 buldu tık olmadı
cthax
@emileyt.vanlife
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
130, (%100)
İlginç olan ne biliyor musunuz hem insanlara "Akıl" danışıyorsunuz hemde size yardımcı olanlara çatıyorsunuz.
"Atmasyon", "Rencide ederim" ne demek? umarım aradığınızı bulursunuz
Saygılarımla
3 kişi bu mesajı beğendi.
cthax
@emileyt.vanlife
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
130, (%100)
"Yediğim kazıkla oturmaya niyetim yok" Allah akıl vermiş değil mi, buradan 50 kişide size cevap verse kimse alnınıza silah dayamıyor şunu bunu al.Verdiğiniz kararlarınızdan sadece SİZ sorumlusunuz.
Dediğim gibi Allah "Akıl" Vermiş
Aykut
Yaşa Mustafa Kemal Paşa
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
serbest
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
32, (%100)
Akılla hosting seçiminin ne alakası var? Tamamen doğru karar verme ve şans işi. Doğru karar vermek için de doğru cevaplar beklemek lazım. Konuyu kirletip saçmalama olayına girmeyelim. Önerisi olan arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
53 / E
-
Meslek
Bilişim
-
-
Ad Soyad
E** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yurt içi ve yurt dışı bir çok hosting firmasını denedim son "netinternete"geçtim sıkıntı yok.İlgi alaka gayet güzel ve anında müdahale var... Ve Tr de şuan onlar kadar iyi bir fiyat olan pek yok bir de anındahosting var bu gibi sitelerden alıyor ve seo için farklı bir yöntem uygulamış farklı lokasyonlardan ip adresleri ile host açıyor seo için düşünülecek çok iyi bir sistem...
Ama günlük 10K bir site için sana tavsiyem Amazon cdn kullan böylelikle hitinde artar.
Google amazon ve godaddy gibi firmalara bi güzellik yapıyor. :)
Hatta Godaddy yeni bir plan yapmış wp sitesi için aylık 100K dan başlıyan paket var ve yukarı çıkıyor ancak 10K da bir ufak maliyet ekliyor ama seo için bi eklenti geliştirmişler sanırım bu trafiği o sayede sağlıyorlar.
Benim 10 konulu bir sitem vardı ve google pagerenk 4 verdi 4 ay gibi bi zamanda ve ilk sayfaya çıkmıştı Kİ ilgilenmediğim halde.
Tabi tercih senin...