lostyazilim
tr.link

10k Wordpress Hiti Kaldıracak, Sorunsuz Bir Hosting Firması Var mı?

33 Mesajlar 4.879 Okunma
acebozum
tr.link

Umutirhan Umutirhan Ares # Kullanıcı
  • Üyelik 07.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Ögrenci
  • Konum Adana
  • Ad Soyad U** İ**
  • Mesajlar 1958
  • Beğeniler 139 / 206
  • Ticaret 3, (%100)
Tural Abiyev senlik bi konu bro ^^

googleasistan
webimgo

TUTANKHAMUN TUTANKHAMUN Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 03.05.2016
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek .....
  • Konum Tekirdağ
  • Ad Soyad F** K**
  • Mesajlar 255
  • Beğeniler 7 / 81
  • Ticaret 0, (%0)
NTBol Doğrudur kardeşim bazen öyle durumlar oluyor. Bir firmayı herkes övüyor ama sen aldığında bir çok sorunla karşılaşabiliyorsun. Bunun hiçbir garantisi yok. Bence her zaman en iyi yol deneme/yanılma yöntemidir. Ben şahinnetwork ile bağlantılı değilim. Onların reklamını da yapmıyorum. Tanımam etmem adamları. Ama hem fiyatları uygun olduğundan hemde piyasada haklarında hiç negatif eleştiri olmadığından dolayı arkadaşa önerdim sadece. Benim bu işten en ufak bir çıkarım yok. Artık deneyip denememek arkadaşa kalmış.

Benim şahsen kullanıp da memnun kaldığım tek firma www.internetbilisim.net firmasıdır. O adamlar işlerini iyi yapıyor ama fiyatları biraz yüksek..

burakisci burakisci Wordpress Tema Yapımcısı Kullanıcı
  • Üyelik 16.10.2011
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Wordpress Tema Yapımcısı
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad B** i**
  • Mesajlar 1897
  • Beğeniler 371 / 522
  • Ticaret 23, (%100)
Hocam öneri yapmak için biraz daha ayrıntılı bilgi verseniz daha iyi olabilir, şimdi sizin ortalama sayfa boyutunuz 100kb mı 5mb mı? veya daha önemli sitenizde ki sorgu sayısı 20 mi 120 mi? Eğer özellikle sorgu sayınız yüksekse bu kadar yüksek hite karşın hemen hemen her firma da sorun yaşarsınız. Bence forumda optimize hizmeti veren kişilerle iletişime geçip önce sitenizi daha verimli hale getirebilecekler mi bir kontrol ettirin yoksa boş yere farklı farklı hosting firmalarına para ödemek zorunda kalabilirsiniz.
bayNOKTA Aykut

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al