-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
.....
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Adamlar Themeforest temalarını nuleed kullanıp para vermedikleri yetmiyormuş gibi bir de 9 - 10 kat fiyatına satmaya başlamışlar..
Ne yüzsüz adamlar var yaa
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Öğretmen / Yazar
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
77, (%100)
çok şaşırdım, daha az önce bir konuda verilen bir sitenin kullandığı scriptti bu, çok beğenmiştim ama nedir ne değildir bulamamıştım. inşallah arkadaş bu firmadan satın almamıştır. Yuh yani gerçekten emek hırsızlığının böylesi
Web Siteniz için Webview Uygulama Yapıyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ç** Y**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Adam hırsızlıkta boyut atlamış, alan var mı acaba ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Eğitmen
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Oha ya. Alçaklara bak. Ulan bari 70-80 iste alçaklıkta çığır açmanın ne anlamı var.
Wordpress İşleriniz eksiksiz yapılır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Yatırımcı
-
-
Ad Soyad
T** L**
-
-
-
Ticaret
51, (%100)
Yok artık!
[Firma Rehberlerine Ekleme Hizmeti] TAM 500 Rehber!
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Developer
-
-
Ad Soyad
E** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Burası Türkiye, Avusturya'daki kuralların burada zerresi yok, veya Avrupa'daki. Şikayet edebilmeniz için scriptin sahibi ve fikrin mülkiyetinin size ait olduğunu doğrulayan bir belgeye ihtiyacınız var, hatta bir kaç belge bile istenebilir. Ayrıca bahsedilen sitedeki 899₺ scriptin değil hizmetin fiyatı, yani içerisinde seo hizmetleri, domain host gibi şeylerde olmalı, yani tepeden tırnağa full kurulum ve ayarlama yapıp anahtar teslim gibi bir şey olsa gerek. Eminim bu işten yırtmak için bir kaç açık bulurlar. Whois bilgilerinden veya iletişimle telefon numarası veya adres alıp uyarabilirsiniz. Bunun dışında yapılabilecek en iyi şey kamuoyunu bilgilendirmek olacaktır.
Ek olarak: paketin içinde yıllık 800₺ hosting 30₺ domain 69₺ script olarak düşünebilirsiniz. Bir scriptin tamamı zaten 899₺ olmaz.
no time for caution
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Öğretmen / Yazar
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
77, (%100)
scriptin yapımcısı türk sanırım. codecnyon linkini takip ettim ve resmi hesap olarak
http://buzzy.akbilisim.com/ bu çıkıyor. yani akbilisim.com sitesi resmi satış hesabı. Burdan mesaj attım. Siz de atın bilgilendirin. Böyle rezillik olmaz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yaz
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
@bulgay Tesekkür ederim, burda herkes emek veriyor ve emegin ne oldugunu hepimiz cok iyi biliyoruz bu yüzden "banane" diyemedim ve bana cok dokundu bu olay sizde gereken arastirmayi yapip mail yazdiginiz icin (bilgilendirdiginiz icin uyardiginiz icin) tekrardan tesekkür ederim..
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Öğretmen / Yazar
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
77, (%100)
CennetKapisi adlı üyeden alıntı
@bulgay Tesekkür ederim, burda herkes emek veriyor ve emegin ne oldugunu hepimiz cok iyi biliyoruz bu yüzden "banane" diyemedim ve bana cok dokundu bu olay sizde gereken arastirmayi yapip mail yazdiginiz icin (bilgilendirdiginiz icin uyardiginiz icin) tekrardan tesekkür ederim..
rica ederim.