-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
makine müh.
-
-
Ad Soyad
B** S**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Arladaşlar herkese Selamun Aleyküm öncelikle. Bugün yeni mybb forum sitesi açtım, bir kaç sormak istediğim sorular var. Öncelikle site yeni olduğu için herhangi bir reklam almalımıyım ? link almalımıyım ? ve diğer sorum ise bir mybb forum sitesi için ne tür sitelerden reklam almalıyım ? ne tür sitelerden link almalıyım ? bunlar hakkında bilgi verirseniz sevinirim arkadaşlar şimdiden teşekkürler hepinize.
hozturk
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
48 / E
-
Meslek
Pazarlama Satış işindeyim
-
-
Ad Soyad
H** Ö**
-
-
-
Ticaret
7, (%86)
Öncelikle hayırlı olsun.
Söz konusu forum sitesi olunca, reklam ve linkten önce yapmanız gerekenlerden biri foruma bol miktarda ve içerik girmek (mümkün olduğunca özgün-olmazsa kopyala/yapıştır) Tabi içerikler ne kadar özgün olursa o kadar avantajlısınız.
Yine reklamdan önce dizin sitelerine ekleyin sitenizi.
Yeterli içeriğe sahip olmadan reklam verseni bile size hiçbir fayda sağlamaz, şayet site adresinizi yazarsanız bakmak isterim. Daha başka önerilerde sunabilirim size.
1 kişi bu mesajı beğendi.
AtilgaN
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştiricisi
-
-
Ad Soyad
K** G**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Forumunuza arkadaşın dediği gibi özgün içerikler girin. Bir çok forumda tanıtımınızı yayınlayın en azından Google'de yükselene kadar. Forum tanıtımının hızlı yapılmasında bir zarar yoktur. Çünkü forumlar çok hızlı güncellenen siteler olduğunu Google bilmekte. Siteniz Google'de güzel tepkiler aldıktan sonra Facebook sayfalarına reklam verin, Twitter ve İnstagram'a reklam verin. Bol bol sponsor reklam yayınlayın. Çünkü diğer sitelerde yapacağınız tanıtımlar hiçbir işe yaramaz. Forumlar markalaşmaz büyür. Bu yüzden bol bol üye getirecek taktikler denemelisiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Amele V.2
-
-
Ad Soyad
Ş** Ç**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
yeni siteye reklam nasıl alacaksın?
mybb forum siteleri için nasıl reklam almalıyım diyorsunda scriptin bununla bi alakası yok.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
makine müh.
-
-
Ad Soyad
B** S**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Hocam şuan için reklam almam zaten sadece sormak istedim. Ve ilerleyen zamanlarda ne tür yerlerden reklam almalıyım dedim.
Webarazzi
<?php print("Webarazzi"?>
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Birtekno'loji Sahibi
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
ProZade Hocam ben vbulletin'den mybb merge yapmıştım site hızım 2 katına çıktı ve günlük net 5 üyem vardı doğru bir seçim ama reklamda acele etme derim ben.
Cazipo.com- 2. el ve sıfır ürünlerde en iyi fiyatlarla burada! Güvenle al, kolayca sat!