-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Error / %&
-
-
Ad Soyad
F** Ö**
-
-
-
Ticaret
119, (%100)
Merhaba arkadaşlar bazı sorunalrdan dolayı domainimi değiştirmek zorunda kaldım.. sitem eğitim sitesi quiz eklnetisi var site tasımadan sonra resimler yazıalr görünsün diye kodu calıstırdım fakat daha sonrasında quizlerde ki resimlerin url si hala eski site gözüktügü için resimler çıkmıyor dbdeki tüm tabloalrda kod çalıstırmak istiyorum eski site url si ni yeni site url si ile değiştir diye bunu nasıl yapabilriim teşekkürler.
* Hiçbir şeye ihtiyacımız yok, yalnız bir şeye ihtiyacımız vardır; çalışkan olmak!
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Wordpress Developer
-
-
Ad Soyad
T** Y**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
DB yedeğini aldıktan sonra notepad++ gibi bir düzenleyici de Ctrl+A sonrada Ctrl+F yapıp var olanı ve değiştirmek istediğini DEĞİŞTİR satırlarına gir ve DEĞİŞTİR butonuna bas hepsi değişsin:)
Bu saatte bu kadar çalışıyor LAZ kafam:)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Error / %&
-
-
Ad Soyad
F** Ö**
-
-
-
Ticaret
119, (%100)
Yüklerken hata alıyorum dedıgını yaptım 2209 tane degiştirdi ama yüklerken hata veriyor :S
Hata
SQL sorgusu:
--
-- Veritabanı: `ehliyetsi_ehliyet`
--
-- --------------------------------------------------------
--
-- Tablo için tablo yapısı `eh_commentmeta`
--
CREATE TABLE IF NOT EXISTS `eh_commentmeta` (
`meta_id` BİGİNT( 20 ) UNSİGNED NOT NULL AUTO_INCREMENT ,
`comment_id` BİGİNT( 20 ) UNSİGNED NOT NULL DEFAULT '0',
`meta_key` VARCHAR( 255 ) COLLATE utf8mb4_unicode_ci DEFAULT NULL ,
`meta_value` LONGTEXT COLLATE utf8mb4_unicode_ci,
PRIMARY KEY ( `meta_id` ) ,
KEY `comment_id` ( `comment_id` ) ,
KEY `meta_key` ( `meta_key` ( 191 ) )
) ENGINE = MYISAM DEFAULT CHARSET = utf8mb4 COLLATE = utf8mb4_unicode_ci AUTO_INCREMENT =1;
MySQL çıktısı: Belgeler
#1046 - No database selected
Ek Olarak: @[ponpei](userid:59661)
* Hiçbir şeye ihtiyacımız yok, yalnız bir şeye ihtiyacımız vardır; çalışkan olmak!
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Database seçmemişsiniz. Oluşturduğunuz database e tıkayın içe aktar diyin ve sql dosyanızı aktarın.
knnfsr
www.ankaramerkezkombi.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Bilgisayar Teknisyeni
-
-
Ad Soyad
K** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ben de siteyi bitirdikten sonra localhostta'da kurdum, Yaklaşık 2350 sayfa var bu şekilde bütün linkleri düzelttim, size vereceğim sorgu ile sorunu çözebilirsiniz yinede dikkatli olun, Öncelikle yoksa admin haricinde sitenizde bir üyelik açın, bir tane yazıyı o yöneticiye verin;
Çalıştıracağınız sorgu:
UPDATE wp_posts SET post_content = replace(post_content, 'www.siteadi.com', 'www.yenisiteadi.com') Where post_author=3
Siz id kısmını kendinize göre değiştirin, eğer sorun yoksa aşağıdaki sorguyu id olmadan yapın.
UPDATE wp_posts SET post_content = replace(post_content, 'www.siteadi.com', 'www.yenisiteadi.com')
Örneğin 50 sayfa varsa 200 satır etkilendi yanıtı aldığınızda telaşlanmayın, Çünkü yazı yazarken taslak olarak kaydettiği sayfalarda da değişiklik yapacaktır, umarım faydalı olur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Error / %&
-
-
Ad Soyad
F** Ö**
-
-
-
Ticaret
119, (%100)
Tesekkurler bunu daha once yapmıstım ama sorunum o degildi wp posttakıler hal oldu ama sıkıntı quızdekılerdın dısa aktrıp notepad le duenleyınce sıkıntı kalmadı 2200 ögeyi daha duzenledi :D