lostyazilim
tr.link

Müşteri ile yaşanılan sıkıntı

32 Mesajlar 4.311 Okunma
acebozum
tr.link

Vendetta Vendetta Fotoğraf Kullanıcı
  • Üyelik 26.10.2012
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Fotoğraf
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad D** B**
  • Mesajlar 163
  • Beğeniler 311 / 42
  • Ticaret 12, (%100)
Merhaba arkadaşlar, x firmasına tasarım ve seo konusunda yardım ettim. Adamların istediği kelimelerde yükselmelerini tasarımda istedikleri her şeyi yaptım. Fakat adamlar ödemenin kalan kısmını vermediler. İşte çarşamba gel, çarşamba gidersin ya şunu değiştiricez bunu değiştiricez bunları yapalım diyip ödemeyi sonraki haftaya atmalar mı dersiniz. Uzadıkça uzadı. Bende aramadım. Seo ve backlink çalışması yapınca da sizin elinizde olmadan site yükseliyor durduramıyorum. Bende kalan ödemeyi yapana kadar siteyi yayından almayı düşünüyorum. Cidden sinirden kafayı yicem. 1500 TL civarında param kaldı ve kendi cebimden para koydum. Resmen emek hırsızlığı. Ama elimde resmi bi kayıt vs. bulunmamakta. Onlarda da öyle. Bu parayı nasıl alabilirim? Avukata vermeli miyim. İlla ki başına gelen olmuştur. Arayamadım şimdi forumu sinirden, mazur görün lütfen.

wmaraci
reklam

sospas sospas www.mustafasevinc.com.tr Kullanıcı
  • Üyelik 07.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Sales and Technical Manager
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad M** S**
  • Mesajlar 1292
  • Beğeniler 356 / 550
  • Ticaret 37, (%100)
Siteyi kullanılmaz hale getirin, ödeme gelene kadar açmıyorum dersiniz. Ve ya siteyi aynı sektörde başka birine satarım tarzında uyarılarda bulunun. 150 TL az para değil. Geçmiş olsun.
Vendetta

kişi bu mesajı beğendi.

Shakedown Shakedown Forza BEŞİKTAŞ Kullanıcı
  • Üyelik 18.10.2011
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek Çevre Mühendisi
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad G** G**
  • Mesajlar 1708
  • Beğeniler 225 / 548
  • Ticaret 60, (%100)
Ödeme bekleniyor diye bir index atın, kendileri rezil olsun.
Vendetta SuperMario Voltaren

kişi bu mesajı beğendi.

"Tabiatın isteklerini anlamazlıktan gelen, cezasını görür." [Balzac]

TolgaYilmaz TolgaYilmaz Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 29.01.2016
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Wordpress Developer
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad T** Y**
  • Mesajlar 909
  • Beğeniler 394 / 399
  • Ticaret 3, (%100)
Aynı şey 5 yıl kadar önce benim başıma gelmişti. Beyaz eşya servisi yapan bir firmaydı ve domainleri ile hostingleride kendi adlarına idi 10 sitenin. Ben 10 sitenin tasarımını kodlamasını v.s yaptım ve googleda iyi yerlere gelmelerini sağladım. Herşey iyi hoş sonra ödeme sırası geldi mırın kırınlar başladı.

Sonu: Önce mail adreslerini kırdım oradan sunucu hesaplarına eriştim, ftp v.s derken bütün sitelerine index attım ve indexte ödeme sonrası siteler aktif edilecektir yazdım. Ertesi gün ödemem hesabıma geldi:)
melankolia Vendetta SuperMario

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

Crewx Crewx Mr.Whale Kullanıcı
  • Üyelik 19.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Software Developer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** C**
  • Mesajlar 3706
  • Beğeniler 1310 / 1310
  • Ticaret 152, (%100)
Vendetta hocam ilk önce geçmiş olsun diyorum ve daha sonrasın güzel bir dille son kez anlatın ve paranızı isteyin ama bu parayı isterken telefon numarasından ses kaydına alın ve ne zaman çalışmaya başladığınızı söyleyin ne zaman bittiğini ve ne zaman ücret alacağınızı konuşmalarda belirtin ses kaydına aldıktan sonra ödenmez ise o ses kaydı ile birlikte savcılığa gidip durumu anlatınız ses kaydınıda dosyanın kenarına ekleyiniz bu durumda 1500 TL ceza olur onlara 5 bin TL bu sefer aklı başlarına gelir.
Vendetta MeMo Voltaren

kişi bu mesajı beğendi.

Vendetta Vendetta Fotoğraf Kullanıcı
  • Üyelik 26.10.2012
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Fotoğraf
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad D** B**
  • Mesajlar 163
  • Beğeniler 311 / 42
  • Ticaret 12, (%100)
Mantıklı hocam. Bunu yarın sabah deneyeyim. Ama izinsiz ses kaydı sorun olmasın?

TolgaYilmaz TolgaYilmaz Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 29.01.2016
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Wordpress Developer
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad T** Y**
  • Mesajlar 909
  • Beğeniler 394 / 399
  • Ticaret 3, (%100)

Crewx adlı üyeden alıntı

Vendetta hocam ilk önce geçmiş olsun diyorum ve daha sonrasın güzel bir dille son kez anlatın ve paranızı isteyin ama bu parayı isterken telefon numarasından ses kaydına alın ve ne zaman çalışmaya başladığınızı söyleyin ne zaman bittiğini ve ne zaman ücret alacağınızı konuşmalarda belirtin ses kaydına aldıktan sonra ödenmez ise o ses kaydı ile birlikte savcılığa gidip durumu anlatınız ses kaydınıda dosyanın kenarına ekleyiniz bu durumda 1500 TL ceza olur onlara 5 bin TL bu sefer aklı başlarına gelir.

Bildiğim kadarıyla ses kayıtları delil olarak kullanılmadığı gibi özel hayata müdahale kanununca suç sayılabiliyor. Ancak % 100 emin değilim.
Vendetta

kişi bu mesajı beğendi.

Kotil Kotil Son oynayışlar.. Kullanıcı
  • Üyelik 13.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek Ögrenci / Yazar / Editör
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad T** K**
  • Mesajlar 2157
  • Beğeniler 1092 / 743
  • Ticaret 90, (%99)

Crewx adlı üyeden alıntı

Abi izinsiz ses kayıdı almak suç.

Sourtimes öyle değil mi abi?
Vendetta

kişi bu mesajı beğendi.

Crewx Crewx Mr.Whale Kullanıcı
  • Üyelik 19.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Software Developer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** C**
  • Mesajlar 3706
  • Beğeniler 1310 / 1310
  • Ticaret 152, (%100)
ponpei Bir tarafdan bakarsanız haklısınız fakat mağdur olan tarafa göre durum değişir kişi mağduriyetini kanıtlamak amacıyla böyle birşey yapıyor diğer türlü bir kontrat tarzı birşey yapmadıysa yani yazılı birşey yoksa ortada bu adama savcı nasıl inanacak :D
TolgaYilmaz

kişi bu mesajı beğendi.

erdemm98 erdemm98 Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 05.01.2016
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Hatay
  • Ad Soyad E** M**
  • Mesajlar 230
  • Beğeniler 104 / 66
  • Ticaret 1, (%100)
avukatın yanında arayın sesi hoparlöre verin şahit olsun :)

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al