-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Fotoğraf
-
-
Ad Soyad
D** B**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Merhaba arkadaşlar, x firmasına tasarım ve seo konusunda yardım ettim. Adamların istediği kelimelerde yükselmelerini tasarımda istedikleri her şeyi yaptım. Fakat adamlar ödemenin kalan kısmını vermediler. İşte çarşamba gel, çarşamba gidersin ya şunu değiştiricez bunu değiştiricez bunları yapalım diyip ödemeyi sonraki haftaya atmalar mı dersiniz. Uzadıkça uzadı. Bende aramadım. Seo ve backlink çalışması yapınca da sizin elinizde olmadan site yükseliyor durduramıyorum. Bende kalan ödemeyi yapana kadar siteyi yayından almayı düşünüyorum. Cidden sinirden kafayı yicem. 1500 TL civarında param kaldı ve kendi cebimden para koydum. Resmen emek hırsızlığı. Ama elimde resmi bi kayıt vs. bulunmamakta. Onlarda da öyle. Bu parayı nasıl alabilirim? Avukata vermeli miyim. İlla ki başına gelen olmuştur. Arayamadım şimdi forumu sinirden, mazur görün lütfen.
sospas
www.mustafasevinc.com.tr
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Sales and Technical Manager
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Siteyi kullanılmaz hale getirin, ödeme gelene kadar açmıyorum dersiniz. Ve ya siteyi aynı sektörde başka birine satarım tarzında uyarılarda bulunun. 150 TL az para değil. Geçmiş olsun.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
Çevre Mühendisi
-
-
Ad Soyad
G** G**
-
-
-
Ticaret
60, (%100)
Ödeme bekleniyor diye bir index atın, kendileri rezil olsun.
3 kişi bu mesajı beğendi.
"Tabiatın isteklerini anlamazlıktan gelen, cezasını görür." [Balzac]
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Wordpress Developer
-
-
Ad Soyad
T** Y**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Aynı şey 5 yıl kadar önce benim başıma gelmişti. Beyaz eşya servisi yapan bir firmaydı ve domainleri ile hostingleride kendi adlarına idi 10 sitenin. Ben 10 sitenin tasarımını kodlamasını v.s yaptım ve googleda iyi yerlere gelmelerini sağladım. Herşey iyi hoş sonra ödeme sırası geldi mırın kırınlar başladı.
Sonu: Önce mail adreslerini kırdım oradan sunucu hesaplarına eriştim, ftp v.s derken bütün sitelerine index attım ve indexte ödeme sonrası siteler aktif edilecektir yazdım. Ertesi gün ödemem hesabıma geldi:)
4 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Fotoğraf
-
-
Ad Soyad
D** B**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Mantıklı hocam. Bunu yarın sabah deneyeyim. Ama izinsiz ses kaydı sorun olmasın?
erdemm98
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** M**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
avukatın yanında arayın sesi hoparlöre verin şahit olsun :)