Kotil
Son oynayışlar..
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Ögrenci / Yazar / Editör
-
-
Ad Soyad
T** K**
-
-
-
Ticaret
90, (%99)
Merhabalar, bir çok kişiyi görüyorum dolandırılan açıkcası üzülüyorum. O paralar kolay kazanılmıyor vaktini veriyorsun o para için.
Sizlere bir kaç tavsiyem olacak, yani tamam bende dolandırılabilirim zamanında dolandırıldım da ama biraz uyanık olmakta fayda var.
Ödemeyi ilk atan olmayın forumda görüyorum adam yeni üye 1-2 ticaret var 400 tllik site satıcak. Sizinde adamında ticaret puanı eğer düşükse güvenilir birini aracı ederek ticareti gerçekleştirmenizi tavsiye ederim.
Benim başıma gelen bir olaydan örnek verecek olursak adamın birine paypal bozduracaktım neyse adam ibanını verdi falan benim ibanı hiç sormadı yani **************lar genellikle ilk parayı almak derdindedir.
Bunların bir diğer türüyse
Güveninizi kazanırlar, sonrasındaysa büyük bir borç yaparlar sonra ortadan kaybolup hayalet olurlar.
Yani herkes temiz kalpli değil, forumda 70-80 ticaretli insanlar bile ödeme yapmayabilir.
Para kolay kazanılmadığından dolayı yazma gereği duydum.
Uyanık olmazsanız cebinizde kuruşunuz kalmaz.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Yazar, çizer, biçer!
-
-
Ad Soyad
E** T**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Hocam paypal bozulacaksa
Lazzy arkadaşıma, domain alınacaksa
Economist arkadaşıma başvurur geçerim :) Gerisi pekte tık etmez :) :)
4 kişi bu mesajı beğendi.
Gökten deniz yağsa, aramızdan su sızmamalı.
hsynnr
SEO Hizmetleri
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** O**
-
-
-
Ticaret
64, (%100)
İnsanlar hiç emek vermeden para kazanma peşinde hiçbir insanlık kalmamış ne yazıkki konu ticaret puanı veya başka şeyler pek önemli değil bunlar sadece bir kriterleri önemli olan düşünce ahlak bence: )
SEO
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Yazar, çizer, biçer!
-
-
Ad Soyad
E** T**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Bak
hsynnr arkadaşıma da kefilim :) Benim başka işim düşmez, hizmet sağlayanım o yüzden önce para alır sonra işimi yaparım :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
Gökten deniz yağsa, aramızdan su sızmamalı.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / K
-
Meslek
Öğretmen
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Hırsıza kilit vurulmuyor maalesef hocam. Olacağı varsa sen gidip buluyorsun **************yı.
27207
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Ticaret olayına bende şunu eklemek istiyorum. Ticaret puanının pek bir anlamı yok aslında.
Geçende birini gördüm, yüzlerce ticaret puanı var. Dedim ne satmış acaba bu kadar bakayım.
Profiline girdim bir baktım:
- Adam ticaret puanını kabartmak için habire gün aşırı 1-2 liralık makalelerden alıpdurmuş. 100e yakın makale ticareti var. Diğerlerinin ise çoğu maksimum 5 liralık şeyler.
-Geriye kalan 4-5 ticaret puanı ise kendi sattıkları.
Ama profiline bakınca görüyorsunki yüzlerce ticaret yapmış. Ne adammış ya diyorsun. Bu adam güvenilir. Ama önemli olan ne kadarlık ticaret yaptığı. 2 liralık makaleyle puan doldurup göz boyamak çok kolay çünkü.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Grafik Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
76, (%100)
Ticaret işlemi yapıyorsan, ticaret öncesi adamı iyi araştırmalısın sadece ticaret puanı değil yorumları konuları gözlemleyerek bir sonuca varıp kararlaştırıp alacaksın
Sadece internet ortamında değil
Gerçek hayatında da dikkatli olmalısın bir sözleşme mi imzalıyorsun şartları tüm bilgileri oku küçük gizli yazılar bile olsun ona göre imza atmalısın
** Birşey daha hatırlatmak istiyorum domain ticaret işlerini yapanlar yurt dışından kredi kartı bilgileri verip domain almanız gerçekten çok riskli bir arkadaşım fazladan para transferi çekildi. sürpriz ile karşılaşabilirsiniz mümkünse TR pazarında domain almaya çalışın.
www.osmanlidavetiyeci.com