lostyazilim
tr.link

Sitemdeki özgün içerik adsenseyi kazanmamı sağladı ama...

2 Mesajlar 1.397 Okunma
tr.link

sosyofikir sosyofikir WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Mimar - Blogger
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad E** U**
  • Mesajlar 539
  • Beğeniler 92 / 58
  • Ticaret 8, (%100)
Saygıdeğer arkadaşlar;

Evet başlıktan da anlaşıldığı gibi hatırlıyorum 2 hafta önce burada sizlere ikidebir siteme google adsense reklam vermiyor. Google politikalarına uyumlu değil kabul edilemeyen site içeriği gibi soruları soruyordum. Çok şükür google adsense reklam ailesine sitemi de dahil etti. Fakat bir kaç sorun var. (Anladım bu konuyu yanlış yere açmış olabilirim ama hem adsense den bahsettim başlıkta google seo ayarları gibi bir konu açmak istemedim. Yine uygun görülürse konu taşınabilir.)-
arasında 200ü bulmaz.Siteme ziyaretçi günde en fazla yüz adet geliyor hadi bilemedin .
Daha önce siteme meta tag kodları eklemiştim diğer tema da ama baktım ki yanlış gidiyor her konu da aynı meta tagları çıkıyor meta taglarını sildim.

Şimdi ise bazı konularda başka bir konunun açıklaması çıkıyor google'da sanırsam bu da siteme gelen ziyaretçi sayısını düşürüyor. Tekrar bir seo ayarı yapmam lazım forumdaki bir çok içeriği okudum başka kaynaklardan da bilgi aldım ama meta tag konusunda hala bir yere varamadım. Ayrıca siteme kaliteli back link adında bir makale okudum size bunun yararı olur mu ? Benim amacım siteme gelen ziyaretçilerin yazılarımı okumalarını sağlamak ve bildiklerimi paylaşmak bunun yanı sıra bir şeyler öğrenmek. Siteme daha fazla ziyaretçi çekmek için neler yapabilirim. Seo'yu geliştirmek için neler yapabilirim ? Spesifik cevaplar bekliyorum dostlar ?

Site: www.sosyofikir.com
Saygılar

Sosyofikir.Com Kaliteli güncel blog
wmaraci
reklam

deeprock2 deeprock2 runApp Kullanıcı
  • Üyelik 07.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Mobil ve Web Geliştirme
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad F** M**
  • Mesajlar 1100
  • Beğeniler 271 / 270
  • Ticaret 12, (%100)
seo açısından, temanı ve tüm eklentileri test et. siteni hantallaştıranları pasip edip, sil.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al