-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Yatırımcı
-
-
Ad Soyad
O** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
merhabalar film sitem var ve 2 filme telif hakkı uyarısı geldi bende index im düşmemesi için filmleri kaldırıp tek fragman koydum üstünede Film Telif Hakkı Nedeniyle Yayından Kaldırılmıştır diye yazı yazdım böyle sorun olmaz öyle değilmi illa filmin linkini komplemi kaldırmalımıyım yoksa tek fragman kalsada olurmu
Adalet dediğin havalı bir sözcük sanki.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Android Developer
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Kişisel düşüncem fragman'dan herhangi bir problem olacağını düşünmüyorum.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Yatırımcı
-
-
Ad Soyad
O** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
ColdShadow yani bir çok fragman sitesi var hatta adsense reklamlarıda var youtube hariç web sitene fragman eklediğinde telif çiğnenmiş olmuyor ama işte site film sitesi olunca birde etikette x filmini izle gibi etiketler olunca beldi sorun olabilir gibime geliyor
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Uykucu
-
-
Ad Soyad
G** Z**
-
-
-
Ticaret
54, (%96)
Genel uyarıda belirtir zaten parantez içinde (fragman, bölüm...) şeklinde orada ne yazıyorsa hepsini kaldırmanız gerekiyor
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Yatırımcı
-
-
Ad Soyad
O** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Fayso adresinde bulunan tüm içerigi (filmin adi, film ile ilgili bilgi, film afisi, fragman, altyazi gibi) kaldirmaniz gerekmektedir. uyarı bu şekilde film ile ilgili kopmple herşeyi içeriyor burda yazana göre kopmle kaldırmak gerekli bu seferde linki 301 yön. yapmam lazım onu nereye yapacağım index emi
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Yatırımcı
-
-
Ad Soyad
O** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Fayso ben 1 index azalmasında değilim site henüz 2 aylık şimdiden böyle indexler 404 olurda google nin yözünde düşer site o nedenle mecbur 301 olmalı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Freelance Öğrencilik ve Danş.
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Öncelikle telifin doğruluğunu kontrol edin.Adam sadece filmi değil konuyu komple sil demiş, telifin böyle geleceğini zannetmiyorum.Türk filmleri sinemaya girmeden fragmanlı indexler koyuluyor hepsine böyle telif gelse yapamazlar.