Herşeyi sıfırdan yapılacak ve hiçbir rakibine benzemeyecek. Site başlı başına hem kendisi bilet satacak özellikte olmalı ve hemide bizim sitemiz ürünlerini satmak isteyen veya acentemiz olmak isteyen olursa bizde iframe verebilmeliyiz. Hemide biletini satacağımız firmaların iframesi de eklenebilmeli. Çok zengin içerik olmalı. Müşteri iframe üzerindenmi yoksa bizim kendi ürünlerimizdenmi alışveriş yapıyor veya tercih ediyor anlamamalı. Check-in de olacak - medyada biz bölümü de olacak. Ve mümkünse çok dilli veya dil çevirici özellikte olmalı. Sadece türkiyeden değil yurt dışındanda tercih edilmeli. ve unutulmuş olabilecek sonradan eklenme gereği olabilecek birşey olursa eklenebilmeli yani site genişletilebilir olmalı. Sayısız yönlendirme domaini eklenebilmeli. www.turkishticket.com için yaptırmak istiyorum. İyi düşün şartlarını ve kesin rakamı belirle.
Hocam bu dediğiniz çok uzun sürecek bir iş. Yani ben o kadar uzun süreli işleri alamam. Zaten mevcut bir şirkette yoğun olarak çalışıyorum. Zaten söylemiş olduğunuz sistem asp.net ile daha iyi yazılır. Kurumsal bir şirketle anlaşmanızı öneririm.