-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
C** Y**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
İlk ps çalışmanız ise tebrik ederim güzel başarmışınız. Bir kaç yerden kopya aldım derken o dedikleriniz acemileri için hiç bir sıkıntı teşkil etmiyor. Nasıl bir çırak ustasını taklit ederek yükseliyorsa sizde yavaştan yavaştan taklit edin.(Aman haaa bunu dedim diye hep taklit edin demiyorum. Sadece acemiliği üstünüzden attıktan sonra özgün olmaya bakın.)
1 kişi bu mesajı beğendi.
Balrog
Computer Science
Telefon Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
cs
-
-
Ad Soyad
A** M**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Çalışma güzel.Bu arada profil resmin tam uymuş uğraştığın işlere :D.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Yatırımcı, Grafik Tasarım
-
-
Ad Soyad
M** M**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
arka ışık ayarı sarı yerine beyaz olmalı sanırım otomatik renk sarı geldiği için gözden kaçmış çok uçuk bir tonda olsa zeminli biyerde sorun yaratır ama sarıya uyumlu tonlar mevcutsa sitede sorun olmaz mümkün olduğunca simetrik çalışmalısınız bu bir hastalık değil bir profesyonelliktir başarılar umut var kendinizi geliştirmek için bol bol çalışma yapın
Yazdıklarım kendi düşüncelerimdir, yatırım tavsiyesi değildir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Hocam öncelikle merhabalar. Diğer arkadaşlar gibi güzel olmuş demek istemedim. Aksine kötü olmuş. Amatör bir çalışma için de kötü çünkü ortada çalışma denilecek bir tasarım yok. Çünkü burada sadece font, az biraz oynanmış görsel sonrasında Brush kullanılmış. Eğer yeni öğrenmeye başladıysanız sırası ile gitmeni tavsiye ederim. Örneğin logo, banner gibi tasarımlara yoğunlaşacaksanız mutlaka freepik.com da ki gibi tasarımları indirip uyguladıkları efektlere kadar incelemenizi tavsiye ederim. Eğer yok amacım grafiker olmak değil kendi yağımda kavrulayım kendi işimi yapayım düşünceniz var ise de ellerine sağlık.. Umarım kırıcı olmamışımdır.