-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
ASP Hastası
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
S.a
benim acil bir sitede BİN TL ye bir kredi kartı çektirmem lazım ve bu çekim 6 ay taksite bölünmesi lazım.. böyle bir şekilde kredi kartından para çekimini nasıl yapabiliriz..
o nakit para bana gelecek. kredi kartı sahibi ise 6 ay taksitle ödemesini kredi kartına yapacak...
kredi çekimi site de bir ürünü istediğim fiyata koyup arkadaş o ürünü satın alıp arkadaşa taksitlendirilme yapılması gerekiyor.
Komisyonu uygun sorunsuz bir site biliyormusunuz..
önerilerinizi bekliyorum..
nrkn
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Founder®, CDCS®, BA®
-
-
Ad Soyad
N** A**
-
-
-
Ticaret
106, (%100)
Yani komisyon uygun mudur pek bilemem ama sanalpazar ı bir inceleyebilirsin..
Yasemin
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / K
-
Meslek
Yazarlık
-
-
Ad Soyad
Y** T**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Gittigidiyor.com sitesine üye olup satış yap kısmından herhangi bir ürün koyun karşı taraf kredi kartı ile taksitle koyduğunuz ürünü alsın online kargo seçeneğini seçin iki taraf satışı onayladıktan sonra paranız ilk iş günü hesabınıza yatar yanlız %10 yada 5 komisyon keser gittigidiyor.com bazı siteler 250 TL üzeri fatura talep ediyor sanalpazar vs gibi gittigidiyorda böyle bir sistem sonradan koymadılarsa en sağlıklı yer bikaç defa bu şekilde almıştık ödeme.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Yasemin
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / K
-
Meslek
Yazarlık
-
-
Ad Soyad
Y** T**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Sanalpazarda 250 TL ve üzeri fatura talep ediliyordu şimdiki sistemi nasıl bilmiyorum ancak gittigidiyor.com üzerinden 2 ay evvel 750 tl ödeme almıştım. Fatura falanda sistem istemedi. Bu şekilde bikaç defa ödeme aldım ertesi gün hemen hesabımıza yattı para hiç sorun yaşamadım gittigidiyorda.
Yasemin
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / K
-
Meslek
Yazarlık
-
-
Ad Soyad
Y** T**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Sanalpazara bir defa ürün koydumdu 600 Tl kadar fakat karttan sistem parayı çekti havuza aldı sanalpazar parayı hesaba atmak için fatura ibrazı istedi veremeyincede parayı tekrar kredi kartına attılar gittigidiyorda online kargo var yani kargosuz satış.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
ASP Hastası
-
-
Ad Soyad
A** K**
-