lostyazilim
tr.link

Adsense ve Ben

5 Mesajlar 1.315 Okunma
lstbozum
tr.link

MehmetAliATLI MehmetAliATLI WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 13.04.2011
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Muhasebe
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 759
  • Beğeniler 161 / 84
  • Ticaret 9, (%100)
Merhaba arkadaşlar. Burada adsense üzerinden ne kazandığımızı ve kazanmak için ne gibi çalışmalar yaptığımızı yazalım mı?

Cevabı evet olanlar zaten yazacaktır.

Ben adsenseden kazanmak için; öncelikle yabancı bir site ve mobilya kategorisinden bir site ile işe koyuldum. Öncesinden kazanmıyormuydum. Kazanıyorum ancak tam kapasite değildi.

Açtığım mobilya sitesi kısa sürede 3 ay gibi bir sürede 150 hite kavuştu. Yine aynı şekilde açtığım diğer yabancı içerikli site ise 20 - 40 arası bir hite kavuştu. Siteleri açtıktan 10 gün sonra adsenseyi yerleştirdim ve gelen ziyaretçiden gelir elde etmeye başladım. Mobilya içerikli sitemin günlük 10 - 15 arası tıklanma oluyor ve 0,90$ civarı gelir bırakıyordu. Yabancı içerikli sitem ise ayda 5 - 8 arası tık alıyordu ve 10$ civarı bırakıyordu. Ben mobilya sitemi adsense 2 aylık geliri karşılığında sattım. Vaktim yok çünkü ilgilenemiyordum. Yabancı içerikli sitem içn 4 yazı girmiş olmama rağmen hala aynı hit ve geliri sağlıyor. Bunu niche kelime olmasına bağlamaktayım.

Aşağıdaki tablo yabancı içerikli sitemin dünkü geliridir.

🔒 http://mcmyazilim.com
wmaraci
reklam

Morfran Morfran Hi again. Kullanıcı
  • Üyelik 06.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Tasarım, Yazılım
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad V** Ç**
  • Mesajlar 763
  • Beğeniler 106 / 172
  • Ticaret 16, (%100)
Güzel bir bilgilendirme olmuş, webmasterlar genelde bu tarz bilgileri devlet sırrı gibi saklarlar. Ancak tabii ki sitelerin yabancı olması burada pek çok kişinin işine yaramayacaktır zira ingilizce güncel blog tutabilecek kişi az çeviriye verecek paraya da ali ağaoğlu bile dayanmaz yani.

MehmetAliATLI MehmetAliATLI WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 13.04.2011
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Muhasebe
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 759
  • Beğeniler 161 / 84
  • Ticaret 9, (%100)
Belirtmiş olduğum kategorilerde türkçe olanda var mobilya sistesi gib örneğin.

Bloglardan da çok iyi paralar kazanılabilir aslında. Ziyaretçi çekici yazılar her zaman için benzer içerikli reklamların yayınlanmasına olanak tanır. Buda gelirlerin artmasına yardımcı olur. İmzamdaki güncel blog ile günlük tık başı 0,10 - 0,15 arası kazanıyordum. Bir süredir dinlenmeye aldım. Önümüzdeki ay tekrar yayına alacağım.

🔒 http://mcmyazilim.com

ehliblog ehliblog Yeni adres: Teknojest Kullanıcı
  • Üyelik 19.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek mühendis
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad O** T**
  • Mesajlar 1557
  • Beğeniler 63 / 258
  • Ticaret 32, (%97)
yabancı sitelere daha yüksek fiyat veriyorlar ben bunu kabul etmiyorum =(

wmaraci
wmaraci

toygar toygar WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 19.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 111
  • Beğeniler 12 / 15
  • Ticaret 16, (%100)

sonses10 adlı üyeden alıntı

Belirtmiş olduğum kategorilerde türkçe olanda var mobilya sistesi gib örneğin.

Bloglardan da çok iyi paralar kazanılabilir aslında. Ziyaretçi çekici yazılar her zaman için benzer içerikli reklamların yayınlanmasına olanak tanır. Buda gelirlerin artmasına yardımcı olur. İmzamdaki güncel blog ile günlük tık başı 0,10 - 0,15 arası kazanıyordum. Bir süredir dinlenmeye aldım. Önümüzdeki ay tekrar yayına alacağım.

nod 32 haylazblog için truva atı uyarısı veriyor bilginiz olsun.

ehliblog adlı üyeden alıntı

yabancı sitelere daha yüksek fiyat veriyorlar ben bunu kabul etmiyorum =(

Bu Türkiye'deki reklamverenlerden kaynaklanıyor. Yabancı reklamverenler yüksek ücretler ödemeye razı olurken, bizimkiler düşük ücret ödemek istiyor.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al