lostyazilim
tr.link

Satış Sonlandırıldı!

20 Mesajlar 1.746 Okunma
lstbozum
tr.link

KadirHames KadirHames Emekli Seo Uzmanı Kullanıcı
  • Üyelik 19.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek öğretici
  • Konum Kahramanmaraş
  • Ad Soyad A** H**
  • Mesajlar 2080
  • Beğeniler 438 / 437
  • Ticaret 32, (%94)
pm alabilirmiyim hocam

işte buu
wmaraci
reklam

senerozturk senerozturk Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 06.05.2016
  • Yaş/Cinsiyet 56 / E
  • Meslek Gayrimenkul
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad Ş** Ö**
  • Mesajlar 7
  • Beğeniler 0 / 1
  • Ticaret 0, (%0)
pm alabilirmiyim

NK1864 NK1864 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 23.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Medya
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad N** K**
  • Mesajlar 1309
  • Beğeniler 101 / 597
  • Ticaret 18, (%100)
senerozturk PM gönderildi. Dönüş bekleniyor.

Satış günceldir...

sosyoblog sosyoblog WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 25.01.2016
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Grafik ve Yazılım
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** D**
  • Mesajlar 85
  • Beğeniler 5 / 12
  • Ticaret 2, (%100)
pm lütfen

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 23.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Medya
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad N** K**
  • Mesajlar 1309
  • Beğeniler 101 / 597
  • Ticaret 18, (%100)
PM'ler Gönderildi. Dönüş yapan arkadaşlara teşekkür ederim. Yapmayanlar da umarım kendileri satış konusu açtıklarında aynı şekilde muamele görürler.

İlan birkaç gün daha kalacak. Ardından Newa için kendim gerekli harcamaları yapıp çalışma başlatacağım.

La_Motta La_Motta . Kullanıcı
  • Üyelik 06.03.2015
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek seo ve adwords
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad F** K**
  • Mesajlar 235
  • Beğeniler 48 / 83
  • Ticaret 14, (%100)
@NK1864 hocam bu ve bundan önceki sitenizle ciddi bir şekilde ilgilendim. Bundan önceki sitenize olumlu yorumlarda yaptım fakat sektör bana zor gelmişti. Bu sitenizi detaylii inceleme imkanını ancak yeni buldum. Gayet basarili ve uygun fiyat. Birkaç gün PC'ye bakma fırsatım olmamıştı (Hastaydim) şu an foruma girince bu mesajinizi gördüm. Ticari anlamda ahlaksızlık yaptığımdan bahsetmiştiniz. Bunu size yakistiramadim. Basarili isler yaptiginizi dusunuyorum cunku. Sizi aldatmıs veya dolandirmis değilim. Fevri davranmayiniz. Sizden Özür bekliyorum.

Onun dışında bu fiyata bu site gayet uygun.

Hayırlı satışlar dilerim.

• Üyelik 23.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Medya
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad N** K**
  • Mesajlar 1309
  • Beğeniler 101 / 597
  • Ticaret 18, (%100)
hocam bu ve bundan önceki sitenizle ciddi bir şekilde ilgilendim. Bundan önceki sitenize olumlu yorumlarda yaptım fakat sektör bana zor gelmişti. Bu sitenizi detaylii inceleme imkanını ancak yeni buldum. Gayet basarili ve uygun fiyat. Birkaç gün PC'ye bakma fırsatım olmamıştı (Hastaydim) şu an foruma girince bu mesajinizi gördüm. Ticari anlamda ahlaksızlık yaptığımdan bahsetmiştiniz. Bunu size yakistiramadim. Basarili isler yaptiginizi dusunuyorum cunku. Sizi aldatmıs veya dolandirmis değilim. Fevri davranmayiniz. Sizden Özür bekliyorum.

Onun dışında bu fiyata bu site gayet uygun.

Hayırlı satışlar dilerim.

La_Motta
21 Mayıs'ta benden site adresini talep ettiniz. Size adresi bekletmeden gönderdim. Konuya da benzer sıkıntıları daha önce yaşadığımı söyleyerek olumlu - olumsuz geri bildirim gönderilmesi hakkında insanlara not düştüm.

Şimdi genel bir tanımlama yapacağım.

Herhangi bir alanda ticaret yapılırken önce kişinin bir bütçesi vardır. Sonra bu bütçeyi kullanacağı bir alan seçer. Seçtiği alana uygun bir proje denk geldiğinde de teklif sunar. Ben eğer sağlıktan anlamıyorsam, sağlık sitesi için teklif istemem. Çünkü bütçemi onun için ayırmamışımdır ve site ne kadar iyi de olsa bildiğim alan değildir.

Forumda ne yazık ki bu işler ticaret değil, öncelikle işin etik olmayan yönleri için kullanılıyor. Benden son oluru isteyen adam, bakıyorum benim biçtiğim fiyatın 10 katı siteye de PM istiyor. Böyle bir ortamda nasıl ticaret yapacaksınız?

Siz mesaj gönderiyorsunuz, işiniz bitiyor. Ben aynı zamanda bir sürü insana konuda yazdığı ve belirttiğim halde aynı soruların cevaplarını veriyorum. Üstüne talep ettikleri bilgileri paylaşıyorum. Daha da üstüne rahatsız etmemek için işim acil de olsa geri dönüşleri için ekstradan bekliyorum. Şimdi burada hemen herkes bir yandan alıcı diğer yandan satıcı. Eğer benim işlerimi takip etmişseniz, az çok hakkımda da fikriniz varsa daha anlayışlı olmanız gerekir. Siz hastasınız peki, ben ya acil bir rahatsızlık için satmayı düşünmediğim bir siteyi o an satmak zorunda kalmışsam ve ertesi güne aciliyeti olan başka bir durumum varsa?

Bir sitenin saatlerce incelenip bulunamayan nesi olabilir ben bilmiyorum. Ben de satış yapanlardan bilgi talep ediyorum. Zaten bilgim olmayan kategoriyse bulaşmıyorum. Site özellikleri forumdaki araçlardan takip edilebiliyor. Adsense banı olup olmadığına bakmam 1 dakika. Keyword Planner'dan da birkaç anahtar kelimenin getirisini hesaplamak 5 dakika alacak birşey değil. Bir siteye alıcı olduğunu söyleyen kişinin de hesabında nakdi vardır diye düşünüyorum... Ki sizin meslek bölümünüz bu işleri bilmiyor olmadığınızı da gösteriyor.

Şimdi ben size ve diğerlerine mesajla istediğiniz bilgileri anında gönderiyorum. Alıyorum demenizi de beklemiyorum. En azından siteye baktım. Detaylı olarak inceleyip döneceğim demek de geri dönüştür. 2-3 saat sonra size tekrar mesaj attım. Ona da dönmediniz. Aradan 4 gün geçtikten sonra konuya gelip yazıyorsunuz ve özür bekliyorsunuz. Kusura bakmayın ama bu yazdıklarım alt alta gelince ticari ahlaksızlık sizin yaptığınız, benimki değil. Özür dilenecek bir durum varsa sizden site adresinizi istedim ve 2 mesaj attığınız halde dönmedim ve 4 gün sonra bu mesajı yazıyorum diye siz belki bir özürde bulunabilirsiniz.

Burada satış yapan insanlar ihtiyacı olmasa bir şey satmaz. Hatta burada bile takılmaz. Ben sadece sizinle değil, forumda birçok kişiyle bu durumu yaşadım. Ne yazık ki bizde biri birşey satarken hassas olduğu şeyleri, iş alıcı olduğunda yapmamayı ya da görmemeyi seçiyor.

İnsanlardan özür dileyecek bir durumum varsa hiç gocunmam, yaşı küçük de olsa büyük de olsa dilerim. Ego yapmam böyle konularda ama sizin bahsettiğiniz durumda özür dileyeceğim birşey yok. Beni eleştirebilirsiniz, sitelerimi de eleştirebilirsiniz. O konuda bir sorunum olmaz. Dürüst insanı severim ama bir iş yapılıyorsa profosyonellik de beklerim. Bana mesaj atıp bana göre değil demeniz yeterlidir benim için.

Size hayırlı günler.

TayfunGuler TayfunGuler Kod Şiirdir Kullanıcı
  • Üyelik 01.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek -
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad T** G**
  • Mesajlar 2229
  • Beğeniler 165 / 454
  • Ticaret 75, (%100)
Site adresini PM alabilirmiyim (Daha önce site konusunda alışveriş yapmıştık)

Wordpress/Php/React/Laravel/Codeigniter/Woocommerce işleriniz için Pm atınız.
www.tayfunguler.org

metro2641 metro2641 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 21.01.2016
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek İnsan Kaynakları
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad M** Ö**
  • Mesajlar 73
  • Beğeniler 11 / 11
  • Ticaret 10, (%100)
pm lütfen

• Üyelik 23.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Medya
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad N** K**
  • Mesajlar 1309
  • Beğeniler 101 / 597
  • Ticaret 18, (%100)
PM isteyenlere yanıt gönderildi. Akşam ilanı satıştan çekiyorum. Siteyi emlak haberleri sitesi olarak Google News'e sokmak için de çalışma başlatıyorum. Almak isteyen son defa mesaj gönderebilir. Yukarıda yaşanan sıkıntılardan sonra geri dönüş yapıp yapmamak size kalmış. Artık takip etmeyeceğim gibi bundan sonra sitede uzun bir süre satış konusu açmayacağım.

Herkese kolay gelsin.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al