Sayfa adı ; P*zevenk (Link pm ile) SATILIDI...
Beğeni sayısı ; 6.110 (Full organiktir hile kullanılmamıştır. hiti 150-400 arasında fakat uzun süredir kullanmıyorum.)
Fiyat ; 25 TL
İsim değiştirme hakkı ve kullanıcı adı değiştirme hakkı vardır. (Birleştirilebilir.)
-----------------------------------------------------------------------------------
Sayfa adı ; Medcezir Replikleri (Link pm ile) SATILDI
Beğeni sayısı ; 10.539 (Kesinlikle hile yoktur. Reklam ile kasılmıştır uzun süredir aktif değil birleştirme için kullanılabilir.
Fiyat ; 25
İsim değiştirme hakkı ve kullanıcı adı değiştirme hakkı vardır.
-----------------------------------------------------------------------------------
Sayfa adı ; Korkunç Hikayeler (Link pm ile)
Beğeni Sayısı ; 5.076 (Hile yoktur full yorumlarla kasılmıştır sayfa şuanda aktif ve erişimi yüksektir 100 üzerinde mesaj vardır. Bir haftadır paylaşım atmıyorum.
Fiyat ; 135 TL
İsim değiştirme vardır. Kullanıcı adı değiştirme hakkı yoktur.
Sayfa adı ; Berk Cankat (Link pm ile) SATILDI.
Beğeni Sayısı ; 8.719 (Reklam ile kasılmıştır. Sayfa aktif değildir fakat birleştirme için kullanılabilir.)
Fiyat ; 20
İsim değiştirme hakkı vardır. Kullanıcı adı değiştirme hakkı yoktur.
Sayfa adı ; Güzel Köylü(Link pm ile) SATILDI
Beğeni Sayısı ; 1.688m(Reklam ile kasıldı. Birleştirme için kullanılabilir.)
Fiyat ; 5 TL
İsim değiştirme ve kullanıcı adı değiştrme hakkı vardır.
Hiçbirinde kesinlikle hile yoktur reklam ve yorumlarla emek vererek kastım eskiden hitleri vardı şimdi yok fakat sayfa birleştirmek isteyenler için çok iyi pm ile bilgi alabilirsiniz.
ÖDEME YOLU ; ENPARA