-
-
Yaş/Cinsiyet
46 / K
-
Meslek
Anne
-
-
Ad Soyad
F** B**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Merhaba arkadaşlar cuma günü akşam biri telefonla aradı whois bilgilerinden numaramı bulmuş alanadlarında satışta olan 2 domainim için 3.000 tl teklif etti bende kabul ettim pazartesi hesap numaranızı mesaj atın ödemenizi yapayım sizde transferi yaparsınız dedi pazartesi geç ulaştığım için şirketten çıktım yarın sabah arayacam sizi dedi sabah aramayınca ertesi gün ve 2 gündür arıyorum cevap vermiyor bu sabah aradım telefona eşi baktı ben sizi aratırım dedi ama hala aramadılar acaba domainlerime site kurulu diye mi vazgeçiyorlar ? siteleri silsem mi acaba? sorun ne anlayamadım bundan öncede teklifler geldi nedense sonradan vazgeçiyorlar
SSD
HerTürlüDestek-Kayweb.net
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Programcı
-
-
Ad Soyad
A** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Böyleleri var siteyi silmenize gerek yok alacak kişi hemen alır evelemez gevelemez .
1 kişi bu mesajı beğendi.
Sürekli destek verir. https://kayweb.net
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** U**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
site olayları nasıl pek bilmiyorum ama geçenlerde ben motorumu satıyodum sahibindende adam son güne kadar didik didik inceledi motoru en sonda alıcam dedi gün belirledik bütün işlerimi iptal ettim falan ne arayan var ne soran aradığımda meşgule attı yani söz senettir lafı eskide kalmış
Finans Haber Portalı : https://www.zompir.com/
sospas
www.mustafasevinc.com.tr
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Sales and Technical Manager
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Almak istemiyor demekki, bende merak ettim alan adlarını. 3bin TL eden neymiş? PM atarmısınız veya skype adresiniz bende ekli zaten ordanda yazabilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Bilgisayar mühendisi
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
41, (%100)
Böyle kişilere güvenmeyin, birşey alıp satmayın. Güvenilir ve dürüst olan zaten işgüzarlık yapmayıp alanadlari.com üzerinden teklifini yapıp satın alır. Bence hiç bulaşmayın, alanadlari.com üzerinden gelecek teklifleri bekleyin. Sonuçta alanadlari üzerinden dolandırılma ihtimaliniz %0, tamamen güvenilir alışveriş gerçekleşiyor hem alıcı hem satıcı için. Geç olsun ama güç olmasın.
Ayrıca bir bayan olduğunuz için domainlerinizde kişisel bilgilerinize ve özellikle telefon numaralarınıza yer vermeyin. Domainlerin whois bilgilerinden toplu kimlik alıp satıyorlar. Yani domainlerimiz sayesinde adreslerimiz, telefon numaralarımız ve daha birçok whois'de çıkan bilgilerimiz depolanıyor. Dikkatli olmak gerek.