-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
Merhabalar, yaklaşık 7 yıl önce SMF ile başlamıştım vitaminsiz sitemde. Kısa bir süre sonra vBulletine geçiş yaptım.
Kısa bir süre popülerlik kazanan forum sitemi ekonomik durumum iyi olmadığından dolayı satmıştım. Yedeğini almıştım (sattığım kişi çok yakınım olduğundan) daha sonra alan adını düşürdü. Ben tekrar aldım ve kendisine kurup geri vereceğimi dile getirdim, istemedi.
Bunun üzerine bu sefer sadece alan adını sattım, daha sonra bir baktım ***'da satışa çıkmış hemen geri aldım.
Bu tasarımda yaklaşık 3-4 yıl önceki tasarımdır, sizce nasıl duruyor;
www.vitaminsiz.com
kişisel bloğ • tevfik.org
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Makine T.
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Gayet iyi hoş, kaliteyi ve itibari koruyabilmek için reklam alanları yazı(resim v.b) kaldırırsanız, reklam almaya can atan site gibi durmaktan çıkacağını düşünüyorum (Zamanla düzenlenebilir).
Birde konular bot ile mi ? çekildi, yoksa komple veriyle v.b aldınız ? Çünkü forum olarak o istatistiklerin 1/10 bende yok ama aşırı geride(geri derken alexa en ve tr) açısından yoksa kalite mükemmel :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
E-ticaret
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Alan adı güzelmiş sitenin hikayesi de güzelmiş hocam :) bence bırakmayın mazisi var sonuçta
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Grafik Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
T** Z**
-
-
-
Ticaret
41, (%100)
7 yıl vay be baya olmuş. Gerçekten etkileyici bi' durum; sevindim sizin adınıza.
Siteye gelirsek ismi çok güzel zaten akılda kalıcı falan bunun yanısıra da tema da müthiş bir şey sanırım size özel. Umarım başarılı olursunuz :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
adınıza sevindim hocam ayrıca index tasarımı çok hoş.
Serkan
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
SEO Expert
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
13, (%85)
Tasarımı çok güzelmiş cidden beğendim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Satış Pazarlama
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
hasanayt merhabalar, site değerlerinin aşırı derece ölü olması çok normal çünkü dün gece kuruldu veritabanı :) O nedenle biraz mazur görmek lazım. Hiçbir şekilde bot vs. kullanılmamıştır konuları açmak için, daha önce hepsi el ile tek tek açılmıştır.
ebubekiragbaba çok teşekkür ederim, dün kurulumu yaptıkta; sanki evladıma kavuşmuş gibi oldum. :)
tzengin sitede her şey bana ait kardeşim, çok daha önceleri yapmıştım bu tasarımı.
oguzhan teşekkür ederim, sağ olun. Vitaminsiz sitesine özel olarak çizdirip maskotu, özel olarak kodlatmıştım. Biraz kaymış duruyor fakat düzeltilebilir bir şey :)
Serkan teşekkür ederim, ilerleyen zamanlarda daha da geliştirilebilir hâle getirebilirim diye ümit ediyorum.
Her birinize yorumlarınız için tekrar teşekkürlerimi sunuyorum, sağ olun var olun.
kişisel bloğ • tevfik.org