lostyazilim
tr.link

İlk 7 Yıl Önce Kurduğum Siteme Tekrar Kavuştum - Vitaminsiz

7 Mesajlar 885 Okunma
lstbozum
tr.link

Tevfik Tevfik tevfik.org Kullanıcı
  • Üyelik 09.09.2012
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Satış Pazarlama
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad T** A**
  • Mesajlar 3626
  • Beğeniler 1125 / 1130
  • Ticaret 73, (%100)
Merhabalar, yaklaşık 7 yıl önce SMF ile başlamıştım vitaminsiz sitemde. Kısa bir süre sonra vBulletine geçiş yaptım.

Kısa bir süre popülerlik kazanan forum sitemi ekonomik durumum iyi olmadığından dolayı satmıştım. Yedeğini almıştım (sattığım kişi çok yakınım olduğundan) daha sonra alan adını düşürdü. Ben tekrar aldım ve kendisine kurup geri vereceğimi dile getirdim, istemedi.

Bunun üzerine bu sefer sadece alan adını sattım, daha sonra bir baktım ***'da satışa çıkmış hemen geri aldım.

Bu tasarımda yaklaşık 3-4 yıl önceki tasarımdır, sizce nasıl duruyor; www.vitaminsiz.com

kişisel bloğ • tevfik.org
wmaraci
reklam

hasanayt hasanayt Ogreniyor.php Kullanıcı
  • Üyelik 01.11.2014
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Makine T.
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad H** A**
  • Mesajlar 879
  • Beğeniler 126 / 125
  • Ticaret 6, (%100)
Gayet iyi hoş, kaliteyi ve itibari koruyabilmek için reklam alanları yazı(resim v.b) kaldırırsanız, reklam almaya can atan site gibi durmaktan çıkacağını düşünüyorum (Zamanla düzenlenebilir).

Birde konular bot ile mi ? çekildi, yoksa komple veriyle v.b aldınız ? Çünkü forum olarak o istatistiklerin 1/10 bende yok ama aşırı geride(geri derken alexa en ve tr) açısından yoksa kalite mükemmel :)

ebubekiragbaba ebubekiragbaba http://ebubekir.org Kullanıcı
  • Üyelik 07.02.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek E-ticaret
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad E** A**
  • Mesajlar 1112
  • Beğeniler 202 / 160
  • Ticaret 23, (%100)
Alan adı güzelmiş sitenin hikayesi de güzelmiş hocam :) bence bırakmayın mazisi var sonuçta
hasanayt

kişi bu mesajı beğendi.

tuuruls tuuruls Kullanıcı
  • Üyelik 09.09.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Grafik Tasarımcı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad T** Z**
  • Mesajlar 1618
  • Beğeniler 10 / 651
  • Ticaret 41, (%100)
7 yıl vay be baya olmuş. Gerçekten etkileyici bi' durum; sevindim sizin adınıza.

Siteye gelirsek ismi çok güzel zaten akılda kalıcı falan bunun yanısıra da tema da müthiş bir şey sanırım size özel. Umarım başarılı olursunuz :)

wmaraci
wmaraci

oguzhan oguzhan WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 22.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Adana
  • Ad Soyad O** T**
  • Mesajlar 1201
  • Beğeniler 310 / 296
  • Ticaret 2, (%100)
adınıza sevindim hocam ayrıca index tasarımı çok hoş.

Serkan Serkan Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 16.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek SEO Expert
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 1047
  • Beğeniler 129 / 339
  • Ticaret 13, (%85)
Tasarımı çok güzelmiş cidden beğendim.

Tevfik Tevfik tevfik.org Kullanıcı
  • Üyelik 09.09.2012
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Satış Pazarlama
  • Konum Kayseri
  • Ad Soyad T** A**
  • Mesajlar 3626
  • Beğeniler 1125 / 1130
  • Ticaret 73, (%100)
hasanayt merhabalar, site değerlerinin aşırı derece ölü olması çok normal çünkü dün gece kuruldu veritabanı :) O nedenle biraz mazur görmek lazım. Hiçbir şekilde bot vs. kullanılmamıştır konuları açmak için, daha önce hepsi el ile tek tek açılmıştır.

ebubekiragbaba çok teşekkür ederim, dün kurulumu yaptıkta; sanki evladıma kavuşmuş gibi oldum. :)

tzengin sitede her şey bana ait kardeşim, çok daha önceleri yapmıştım bu tasarımı.

oguzhan teşekkür ederim, sağ olun. Vitaminsiz sitesine özel olarak çizdirip maskotu, özel olarak kodlatmıştım. Biraz kaymış duruyor fakat düzeltilebilir bir şey :)

Serkan teşekkür ederim, ilerleyen zamanlarda daha da geliştirilebilir hâle getirebilirim diye ümit ediyorum.

Her birinize yorumlarınız için tekrar teşekkürlerimi sunuyorum, sağ olun var olun.

kişisel bloğ • tevfik.org
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al