-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
Ç** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Site hızını arttırmakla ilgili bi hız optimizasyon işi aldım, normalde bu tip işler almadığımdan durum iyimidir kötümüdür bi fikir alayım dedim. Wordpress ile kurulmuş bi dizi sitesi sayfada henüz reklamlar yok. test sonucu dizinin bölüm sayfasından alınmıştır. yani embed video var.
Normal midir iyi midir kötü müdür?.
Konu wordpress ise gerisi teferruattır!
http://wp-nasilyapilir.com/
27207
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
Son derece iyi bence. 500kb boyut, 1 saniyede açılıyor. Daha ne olsun. Ama durum işi teslim edeceğin kişiye bağlı. Bazı insanlar orada illa 100% görmek isterler.
knnfsr
www.ankaramerkezkombi.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Bilgisayar Teknisyeni
-
-
Ad Soyad
K** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
gtmetrix.com üzerinden bakarsanız daha detaylı görebilirsiniz ve hızlandırmak için neler yapmanız gerektiği hakkında yönergeleri uygulayabilirsiniz.
knnfsr
www.ankaramerkezkombi.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
Bilgisayar Teknisyeni
-
-
Ad Soyad
K** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
YSlow skorunu yine de gözardı etmemek gerekiyor, ben şu an 2Mb Sayfa boyutun da 4 saniye yüklenme süresi, Sayfa hızı 98, YSlow Score 88 ve Request 26 görüyorum, 2 haftadır hız için kısmaktan site de birşey kalmadı :)
Cbaran
Mustafa Kemal Atatürk
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Serbest Meslek
-
-
Ad Soyad
C** B**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Üstat; bir wordpress sitem için premium cache eklentisi de aldım ama hız konusunda adsense reklamları ile birlikte 91 geçemiyordum, siteyi netinternet vds bir taşıdım 98 yükseldi. Eskiden wordpress hosting içinde barınıyordu sayfalar arası gezinme falan yavaştı. Vds geçince tıklamadan açıyor gibi :D
1 kişi bu mesajı beğendi.