flatcast
http://www.flatcast.fr
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
49 / E
-
Meslek
Havayolu iscisi
-
-
Ad Soyad
Y** Ç**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
Bazi kisilerde ozel program var programin nasil oldugunu bilmiyorum ama istediginiz ulkeden reklamlariniza tikliyor gunde en az 200 tl kazandiriyor. Tiklamalari adsense hemen bilemiyor en az uc dort ay ayda 4000 tl kazandiriyor .Siteye tiklamaya giren kisiler hepside googleden geliyor ama programi olan kisiye hic nasil oldugunu nasil yaptigini sormadim.
Degerini bilki degerin bilinsin
----------------------------------
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Yazılım
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
8, (%88)
Visual basic ile google da 3-5 site dolaşıp kendi sayfana yönlendirebilirsin. Yin visual basic yardımıyla senin sitene geldiğinde koordinatları girerek reklama tıklatır, telnet ile de modemi resetlersin. Ha modemi resetlemek çözüm mü değil. Onun için de tarayıcı ayarlarından çerezleri tarayıcı kapanana kadar saklasını seçip konum ayarlarından da hiçbir sitenin seni takip etmesine izin vermezsin.
Muhammed
Nev-i Şahsına Münhasır
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Acil Tıp Teknikeri
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
38, (%97)
Ben hileyi hurdayı savunmuyorum ama şu AdSenseyi kendinizden akıllı görmeyin, kendinizi küçük düşürmeyin. Alt tarafı bir robot üstelik sadece Türkiyede ki forumlar da gezip hile ile uğraşan tek millet bizmişiz gibi savunmayın. İlla ki belli başlı taktikleri var yabancılar bizi aşmış bu konuda Türkçe olmayan forumları inceleyerek görebilirsiniz zaten.