-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Makine T.
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Arkadaşlar şöyle kendime bir blog oluşturmak istiyorum kısaca bahsetmek gerekirse normal bloglardan farklı olarak yaşadıklarımı anlattığım sürekli gittiğim yerlerin fotoğraflarını videolarını yazı ile yayınladığım geniş kapsamlı eleştirilerin olduğunu bir blog istiyorum fakat bariz arada kaldığım örneğin hasanozturk.com gibi mi yoksa bir lakap gibi (salllıyorum) zamanliyorum.com
Aklımdakileri söyleyerek detaylı bir sonuca varabiliriz.
Neden İsim istiyorum ?
Hocam bildiğin ego gibi bir şey, ilerde sağlamlaştığında kendi adıma olması ve kitle oluşturmak istiyorum ama bunun ilerde marklaşma tarzında engel olacağı geliyor aklıma neden se
Neden Lakap
Örnek den gitelim zamanliyorum.com gibi ilerde markalaşma(kalite)olduğu zaman insanların diğer insanlara anlatabildiğini isim.com 'a göre dava fazla olduğunu düşünüyorum ve ileride ekleride yapılabilir diye geliyor aklıma örnek , sorular.zamanliyorum.com gibi
Düşünceleriniz cidden önemli olumlu olumsuz uzun kısa yorumlarınızı bekliyorum
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Radyasyon
-
-
Ad Soyad
M** B**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Hocam bence isimle devam et Tr domain ile nic.tr de 12:tl isimnsoyisim domainler
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Sosyal Medya
-
-
Ad Soyad
S** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Genelde bu biraz kişilik ve marka oluşturma meselesi. Bence konsept bir internet sitesi adı bul, yazar olarak kendi adını kullan.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Medya
-
-
Ad Soyad
N** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Blog mantığında kalacaksan isminle aç. Neticede içerikler senin deneyimlerin olacak. İnsanın da bir marka değeri vardır. Sen de kendi markanı yarat. Yok eğer yarın genel içerikler paylaşmaya başlayacaksan diğer alternatiflere yönel.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
C# , SEO
-
-
Ad Soyad
S** K**