canguldur
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Özel Bir Şirkette İş Geliştirm
-
Ad Soyad
C** G**
-
-
-
Ticaret
45, (%93)
Evet arkadaşlar Yanlış Duymadınız,
Vereceğimiz sitemiz üzerinde konumuza 10 adet yorum yapın, karşılığında 1TL kazanın. 1 IP üzerinden maksimum 10 adet yorum yapılmasına imkan vardır. Değişken IP leriniz varsa yorum yapmadan önce bildirmeniz yeterli olacaktır.
NOT: Yorum yapmadan önce kesinlikle irtibat kurmanız gereklidir.
ÖNEMLİDİR!!
Yorumlar minimum 20 kelimeden oluşmak zorundadır. Çok iyi, güzel bir konuymuş. Takip ediyorum. Tam aradığım bir başlıktı vs vs gibi yorumlar onaylanabilir ama asla kattiyen ödemeye tabi tutulmamaktadır. Konu başlıklarına uyumlu şekilde yorum atacak olan arkadaşlar ilgilenirse sevinirim.
Sitemiz: İmzamda yer alan sitedir. İmzamdaki resme tıkladığınız zaman yönleneceğiniz 3de1 sitesi için yorum atabilirsiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Uzman Biyolog
-
-
Ad Soyad
C** Ö**
-
-
-
Ticaret
37, (%100)
Başarılar, ancak footer yazınız kaliteyi çok düşürür, daha üstü kapalı ifade edebilirsiniz :)
Bilim Forum | Bilimgunlugu.com
canguldur
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Özel Bir Şirkette İş Geliştirm
-
Ad Soyad
C** G**
-
-
-
Ticaret
45, (%93)
Hergün içerik çalmaya teşebbüs eden birkaç numune olduğu için, emek hırsızı olduğu için yapacak birşey yok.
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Yatırımcı
-
-
Ad Soyad
T** L**
-
-
-
Ticaret
51, (%100)
canguldur sen bana peşin peşin 1.000 lira ver ben canım sıkıldıkça siteye girer yorum atarım :D
Ek Olarak:
Footer'a o yazıyı yazarken Skype'ta sesli görüşüyorduk, klavyenin sesini duymalıydın
CenkOnsoy
1 kişi bu mesajı beğendi.
[Firma Rehberlerine Ekleme Hizmeti] TAM 500 Rehber!