-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
İyi günler arkadaşlar,
Freelancer olarak iş almak istiyorum da bir kaç tane iş aldım da çok ucuza yaptığımı farkettim önerilerinizi almak isterim.
Örneğin bir blog sitesini
bir haber sitesini ne kadara yapıyorsunuz ve bunun fiyatlandırmasını nasıl yapıyorsunuz.
hozturk
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
48 / E
-
Meslek
Pazarlama Satış işindeyim
-
-
Ad Soyad
H** Ö**
-
-
-
Ticaret
7, (%86)
Çok basit 300 Tl ile 300.000 Tl arasında bir rakam isteyebilirsiniz.... Yapacağınız işe göre ;)
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
WordPress Developer
-
-
Ad Soyad
B** U**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
siz mi kodlayacaksınız yoksa hazır yazılım mı kuracaksınız buna göre değişir. Müşterinin talepleride önemli
1 kişi bu mesajı beğendi.
WordPress işleriniz uygun fiyata yapılmaktadır!
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
PHP Developer
-
-
Ad Soyad
R** Ç**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Yaptıgın işin kalitesine göre farklılık gösterir. Form'da 200 TL'ye de script yazdıranlar var ama ne kadar sağlıklı oluyor yazdıranlara sormak lazım. Ucuz etin yahnisi tatsız olur sen kendi yaptığın işe ne kadar değer biçiyorsan onu iste.
Her türlü Php işleriniz uygun fiyata yapılır.
pg13
Xcode.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
41 / E
-
Meslek
BilişimTeknolojileri Mühendisi
-
-
Ad Soyad
O** Ö**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
300 liraya full sistem yapılmaz. yapıp emeklerinize saygısızlık etmeyin, piyasayı da düşürmeyin. sıfırdan başlayıp anahtar teslim bir sistemi en az 300$ gibi bir rakama yapmanız uygundur.
ben bir iş almadan önce kabaca benim kaç saatime mal olacak diye bir hesap yaparım. kendim için biçtiğim bir saat başı ücreti vardır. bu ücret projedeki modüllerin zorluğuna göre çok küçük aralıklarla değişkenlik gösterebilir. bütün bunları göz önünde bulundurarak ortalama bir fiyat çıkarırım ilk teklifte. tüm detayları öğrendikten sonra da net fiyatı ve teslim tarihini belirtirim. dead end dediğimiz bu tarihi ise kesinlikle geçirmem. yaptığım işlerin ise her zaman arkasında dururum. parayı aldıktan sonra yabancılaşanlardan olmam. size de böyle çalışmanızı tavsiye ederim.
yaptığınız işten soğumak istemiyorsanız ucuza iş yaparak kendinizi köleleştirmeyin. dünya kadar hazır script var, isteyen gidip onları kullansın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
müzisyen/webmaster
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Türkiye piyasasını bilmiyorum ama en son magento alışveriş sitesini hazır tema ile 4000 tl ye yaptım yurtdışına ekstralar falan da ekledik sonra. Bu tanıdık için verilen fiyat normalde 8000 falan istemem lazımdı. Emek veriyorsanız karşılığını isteyin. Tabi paraya ihtiyacınız vardır iş yoktur o ayrı konu.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Halı Yıkama
-
-
Ad Soyad
H** T**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
eğer wordpress gibi hazır sistem kurup tema v.s ayarlayacaksanız bile host+domain masrafının dışında 300 lira kabul edilebilir.
sıfırdan kendi emeklerinizle bir sistem oluşturacaksanız bırakın host domain parasını el emeği için bile 300 lira çook az bir miktar hocam
edit:yazım yanlışı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Mühendis
-
-
Ad Soyad
I** C**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Özel isteklerin fiyatı farklı olur ama piyasada 200-300 lira wp haber temaları mevcut
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Reklam Ajansı
-
-
Ad Soyad
O** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
1 Liranın altında iş yapmamaya çalış bence herkesin kendi ücreti vardır illaki iş satabilme kabiliyetinede bağlı müşteri potansiyeline elindeki işlere falan ama yeni başladıysan en kötü bir işten 700 800 alman lazım ki bidaha düzenleme istediğinde birisi sana külfet gelmesin müşteri kaybetme