-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
.....
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Facebook hesdabındaki profil bilgilerine göre testler yapılıyor.
Ben bu facebook hesabımı yeni açmıştım.
En iyi arkdaşın kim testini denedim. En iyi arkadaşın diye boşluk gösterdi bana.
Çünkü facebook arkadaş listem henüz boş.
Test Programını tasarlayan uyanık böyle birşeyle karşılacağını tahmin etmemiş galiba.
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
.....
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Elbette bir mantığa göre çalışır, sonuçta program mantıksız olmaz.
Mantık dışı olma veya rastgelelik durumları programlara göre değildir.
Bence facebook içinde bulunduğun etkileşimlere ve facebook profilinde verdiğin bilgilere göre çalışıyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
bilgisayar mühendisliği
-
-
Ad Soyad
E** F**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Hayır bilgilerini aldıklarında facebok hesabınızda sizin resimlerinizi en çok kim beğenmiş en çok kim yorum atmış size onu analiz edip onları en iyi 5 arkadaşın gösteriyor denedim test ettim hep aynı o 5 kişi üzerinden gidiyor
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
B** B**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Saçma sapan bir sistem bence. Ama adamlar nasıl para kazanacağını hangi kitleye hitap edeceklerini biliyor. 1.2 Milyon facebook sayfası var. Bir çoğunda facebook bilgisi kullanıyor araya da ufak tefek şeyler serpiştirmiş. Örneğin Tanrı sana nasıl bir kader yazmış? testin de random yazılar gösteriliyor!
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
bilgisayar mühendisliği
-
-
Ad Soyad
E** F**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Onu pek sanmıyorum genel olarak site sahipleri sabit 10 adet özellik giriyor sonra o 10 özellik üzerinden rastgele seç yapıyor o kişiye otomatik sunuyor. Ardından onu test eden facebook hesabını sabitliyor br daha o soruya ne zaman dönsen hep aynı cevabı alıyorsun . Aslında orada facebook adresini analiz etmiyor tekrar geldiğinde seni tespit edebilmesi için sql e kayıt yapıyor