-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Kendi halimdeyim
-
-
Ad Soyad
İ** Y**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Merhaba.
Kablosuz ağım aktif olduğu halde sistem bunu görmüyor. "Kablosuz ağ bağlantısı kesildi" şeklinde bir yazı var ve altında da komşunun wifi ağı görünüyor. O ağa bağlanmaya çalıştığımda ise şu hata çıkıyor: Bağlantı ekleme/etkinleştirme başarısız oldu.
Kablolu şekilde internete bağlanabiliyorum. Ayrıca driverlar kısmındaki ayarları da kurcalayıp tüm seçenekleri denedim ancak o da olmadı.
Önerilerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler.
Ek Olarak: Çözüm: Wifi şifresini yalnızca sayı yaparak çözdüm.
Being
İçeriklerin Gücü Adına!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Metin Yazarı/Editörü
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
91, (%100)
Sorunu çözmüşsünüz gerçi ama ben 16.04'e geçişten fazlasıyla pişman oldum ve birçok sorun yaşadım sonuç olarak da 14.04'e geri döndüm. Tuhaf tuhaf Ubuntu'da hiç yaşamadığım sorunlar silsilesini yaşar hale getirmişti beni. Siz de imkanınız varsa bence 14.04'e geri dönüş yapın.
Bir kişinin fikirlerini çalmaya "alıntı", birçok kişinin fikirlerini çalmaya "araştırma" denir. Bir de hiçbir şeyi çalamayacak olanlar vardır.
Emrecik12
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Makin
-
-
Ad Soyad
E** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ubuntuda sorun var kali linux kullanmanızı tavsiye ederim.
Being
İçeriklerin Gücü Adına!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Metin Yazarı/Editörü
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
91, (%100)
Emrecik12 psikopat önerilerde bulunmayalım hocam lütfen :D Kali son kullanıcıya uygun bir Linux dağıtımı değildir. "Penetration Testing and Ethical Hacking Linux Distribution" başlığı altında dağıtılan bir dağıtımda son kullanıcının ne işi olabilir çok merak ediyorum.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Bir kişinin fikirlerini çalmaya "alıntı", birçok kişinin fikirlerini çalmaya "araştırma" denir. Bir de hiçbir şeyi çalamayacak olanlar vardır.
Emrecik12
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Makin
-
-
Ad Soyad
E** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Kali Linux Beyaz Hackerlerinde kullandığı bir işletim sistemidir.
Being
İçeriklerin Gücü Adına!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Metin Yazarı/Editörü
-
-
Ad Soyad
B** G**
-
-
-
Ticaret
91, (%100)
Emrecik12 Ethical Hacking Linux Distribution kısmı da bunu söylüyor hocam da arkadaş Fsociety'e katılmayacak ki, yalnızca rahat ve Linux çekirdekli bir işletim sistemi dağıtımı kullanmak istiyor. Kali ile Linux'a başlamak demek son kullanıcı için Linux'dan soğumak demektir.