-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Software Developer
-
-
Ad Soyad
A** C**
-
-
-
Ticaret
152, (%100)
Merhaba değerli wmaracı ailesi blogumda bir makale yazacağım wordpress ve blogger arasındaki farklardan bahsedeceğim fakat blogger hakkında az bilgiye sahibim wordpress ve blogger arasındaki farkları yazarsanız memnun olurum.
Ayrıca bir not düşmek istiyorum bazı şahıslar wordpress işi yaptığımı öne sürerek beni rencide etmek istiyorlar bir wordpress hizmeti veren kişi bunu sormasında ne saçmalık var anlamış değilim illaki eksiğimiz bilmediğimiz olur 4 -4 lük değiliz...
Yorum yapacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Yazar
-
-
Ad Soyad
I** T**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Sana onu söyleyene benimde selamımı söle kardeşim. Blogger az çok anlatıyım bedava host bedava sunucu nedersen artık. Ücretsiz subdomain, google torpilli yükseliş, yani 6 yıldır kullanıyorum hiç sıkıntı yaşamadım. Eksik olanlar php desteği yok, üyelik durumu yok. böle bişey işte :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
Blogger Tema Düzenleme, İç Seo Ve Tema Hızlandırma Yapılır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Paramedik
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
50, (%100)
blogger daha çabuk index alır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Paramedik
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
50, (%100)
Blogger'a çok fazla sayıda (sanıyorum ki günde 100 ün üzerinde) içerik girince spam olarak algılanabiliyor. Geçen gün böyle bir blogum kapatılmıştı fakat sonradan açtırdık. Wordpress'de böyle birşey olacağını zannetmiyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Fotoğraf, Grafik, Radyoloji
-
-
Ad Soyad
G** Ç**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Blogger daha iyi kafan rahat eğer blog yazacaksan ticaret işine gireceksen tavsiye etmem de.
Wordpress tema olarak daha kullanışlı bloggerda temalar kısıtlı istediğini özel yazdırabilirsin tabi.
domain alıp blogspot uzantısından da kurtulabilmemiz güzel bir olay bende bu şekilde kullanıyorum
Selamunaleyküm.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Kendi halimdeyim
-
-
Ad Soyad
İ** Y**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Ne iş yapacaksanız ona göre seçim yapmalısınız.
Blog mu yazacaksın? Blogger tam sana göre. Hem domain dışında para ödemen gerekmez hem de kapanma derdin olmaz.
Daha profesyonel işler mi yapacaksın? Özelleştirilmiş temalar mı istiyorsun? Kazanç mı hedefliyorsun? O zaman wordpress kullanacaksın. Optimize edilmiş bir wordpress site blogger sitesinden çok daha hızlı açılır. Eklenti sorunu da yaşatmaz.