Myiso
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
E-Ticaret Uzmanı +Seo+ Adwords
-
-
Ad Soyad
İ** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%92)
Payoneer var ya Troy da neyin nesidir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Software Developer
-
-
Ad Soyad
A** C**
-
-
-
Ticaret
152, (%100)
Webmasterlar için büyük bir darbe oldu :(
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Muhasebe
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Türkiye şu an dunyanin en buyuk KDV ulkesi bence. Tamamen vatandaslarini ve kuruluslari soyma cabasinda bunu basariyorda maalesef. Ama paypali soyamadi diye turkiyede kapatiyorlar. Ulkemizin hali bu ve bu kafaylada gelisecegini dusunmuyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Wordpress Tema Yapımcısı
-
-
Ad Soyad
B** i**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Hala anlamayanlar var, tamam Troy kuruldu, çok mükemmel bir sistem oldu diyelim ama sadece bu ülke içinde kullanılacak Troy... Özellikle yurtdışı alışverişlerim de sürekli Paypal kullanmaktaydım, çoğu site kredi kartı yerine direk Paypal ile ödeme almakta, şimdi biz bu sitelerden nasıl alışveriş yapacağız? Troy denilen sistem belki ülke içinde popüler ve kaliteli hale gelebilir ama yurtdışı ödeme yapma veya almalarda bir işe yaramaz, bu forumda yurtdışı reklam firmalarından bir sürü gelir elde eden arkadaş var ve ödemelerini sadece paypal ile alabilmekteydiler, şimdi bu kadar kişi ne yapacak? Tamam Troy kurulsun ama bırak Paypal kendi halinde dursun, bir şekilde insanların kullanması için Troy ile yapılan alışverişlerde teşvik edici indirimler yapılabilir ama bir anda ekonominin büyük kısmının döndüğü bir şirketi ülke içinde devre dışı bırakmak, sonunun ne olacağının düşünülmediği bir karar gibi geliyor bana...