Öncelikle şunu söyleyeyim; kesinlikle ücret vs. beklentim yoktur. Tamamen keyif amaçlı yapıyorum.
Bendeniz, az çok haberdar olduğum her konuda fikir üretmeyi çok seven bir vatandaşım. Çoğunlukla başkalarına göre değişik fikirler üretirim, dolayısıyla yeniliğe açık olmayan, yarını dünü gibi yaşamayı düşünen, inovasyonu sevmeyen insanlar tarafından pek değerli görülmez fikirlerim. Fakat yine de ben her zaman farklılığı savunurum.
Projesini geliştirme sürecinde olan,
Bir konu veya sektör hakkında tavsiye isteyen,
Sıradan projelerden farklı projeler üretmeye meraklı olan herkese seve seve yardımcı olmak isterim.
O kadar fikrin varsa otur sen yap diyenlere;
Bir projenin bir fikir bir de icraat süreci vardır. Fikir sürecinde problem yaşamam fakat konu icraate gelince nedense yapamam, biraz maymun iştahlılık var sanırım bende :D
Son olarak domain tavsiyesi, tema tavsiyesi gibi şeylerle değil de doğrudan proje odaklı istekler olursa (diğerlerine de tabi ki yardımcı olmaya çalışırım) sevinirim :) Sadace websitesi olarak değil, aklınıza gelecek her türlü çok aşırı teknik bilgi istemeyen konularda yardımcı olmak isterim.
Birilerine faydalı olursam ne mutlu bana. Allah bu konu altına ref olabilecek projelerin hayata geçmesini nasip etsin :)
Not: Pm atan herkese ayrıntılı yardımcı olmaya çalışıyorum ama talep çok fazlaymış bu kadar beklemiyodum :D Yetişemiyorum kusura bakmayın, bekletebilirim pmleri biraz :)
yeni yapacağım site hakkında ö.m den güzel bir öneri aldım çok teşekkür ederim
[QUOTE=mographic] Arkadaş sağolsun, büyük bir proje ile ilgili fikirlerini söyledi. Dikkate alınacaktır. Teşekkürler tekrardan :)[/QUOTE]