-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Reklam Ve Pazarlama
-
-
Ad Soyad
S** U**
-
-
-
Ticaret
36, (%100)
Merhaba, ben domain alırken mümkün mertebe keyword olmasına dikkat ederim.
İstediğim bir domain alınmış. Sadece .club ve .site kalmış.
Acaba yukarıda boş uzantısı bulunan bir domain mi yoksa önüne ek getirerek mi yoksa sonuna numeric ekleyerek mi alayım?
Mesela; tarih belgeleri . com istediğim domain olsun. Ben bunu alırken; tarih belgeleri1 . com şeklinde mi, tarih belgeler . com mu yoksa başına ek koyarak; gerçek tarih belgeleri . com şeklinde mi alsam keyword e uymuş olurum. Aranma hacmi 110 k. Bu yüzden bunu istiyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** Ö**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
tarih belgeleriM gibi çözümler üretebilirsiniz domaini uzatmadan
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Medya
-
-
Ad Soyad
N** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Eğer site sabit bir ziyaretçi grubunu hedeflemiyorsa, alternatif uzantıları seçebilirsin.
Kelimenin keyword olması gibi bir zorunluluk yok. Diken diye de haber sitesi var. Olay tamamen bilinirlikle alakalı.
Marka potansiyeli olan başka bir ad da seçebilirsin. Bahsettiğin durum 200^den fazla metrik içinde sadece birini kapsıyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Televizyon ve Yayıncılık
-
-
Ad Soyad
Ö** G**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
numeric siteler oldum olası bana spam gibi geliyorlar. hoş öyle olanları bolca piyasada. bence tarihbelgelerim almak daha mantıklı. gerçi şu devirde keyword domain alan kaldı mı? biraz yuvarlayıp, anlamları karıştırıp da şansınızı zorlayabilirsiniz. sevdiğim birkaç domain var, adlarını yıldızlardan ya da mitolojiden alıyorlar. üstelik yakın zamanda alınmış bu domainler de :) ama şahsi kararınıza saygılıyım.
1 kişi bu mesajı beğendi.
✂------------------------
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad