Yaman
Yazıyor...
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ş** Y**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
Merhabalar hocam. Youtube danışmanlık hizmeti veriyorum. Youtube sektörüne el atmak istiyorsanız ilk önce sabırlı olmalısınız. Yeni başladığınızda kazancınız çok yüksek olmayacaktır fakat siz yaptığınız işte uzmanlaşmaya başladıkça kazancınız o denli artacaktır.
Ayrıca youtube konusunda her zaman destek sağlayabilirim size.
Video düzenlemek için; Song Vegas Pro 11 - Camtasia Studio 8
Grafik ve Tasarım için; Adobe Photoshop CS6
İntro olayına da gelirsek hazır template dediğimiz introlar var internet üzerinde bulabileceğiniz. Düzenle kullan şeklinde. İndirip vegas pro üzerinden gerekli kısımları düzenleyip o introyu kullanabilirsiniz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
B** C**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
camtasia studıo gerçekten bu iş için iyi olabilir. ekran kaydının yanı sıra ses kaydı da iyi bir biçimde yapılabiliyor. ama ücretli miydi onu hatırlamıyorum
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
tekstil
-
-
Ad Soyad
O** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bir eski youtube spamcısı olarak konuşim güzel paralar kazandım ama arkadaşların dediği gibi sabır işi biraz ama spam yapıcam diyorsan bi bot almanı tavsiye ederim mesela videoyap botunu ama ondanda en son kullandığımda aynı anda 20 kanalım felan uçmuştu bir anda o yüzden başlarda kanalların kapandıkça canın sıkılabilir ama işin mantığını çözdüğün zaman kanal kapanmalarında azalır kazanç elde etmeye başlarsın ama tavsiyem uzun seneler bu işi yapıcam diyorsan özgün bir kanal kurup kendi videolarınla belli bir kitle oluşturman kazançta zaten gelir...
Sent from my iPhone using Tapatalk
http://hdfilmmizlee.com/