-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** S**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
İyi günler yeni açtığım flash oyun sitem var 3. haftadayız günde 30 oyun paylaşıyorum özgün açıklama ile 630 oyun var şuanda sitemde. Dün 110 tekil ziyaretçi girdi ve gayet güzel gidiyoruz.
Asıl sorum şu : Flash oyun siteleri oyunları barındırmak için hangi taktikleri kullanıyorlar. Düşük bütçeye sahibim nasıl bir yol önerirsiniz. Yani işin başındayken ve gayet güzel gidiyorken hata yapmak istemiyorum.
Diyelim ki flash oyunları benim barındırmam söz konusu değil peki oyunları nasıl ve nerede alacağım ?
-
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** S**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
@narinhosting hocam cevap için teşekkürler. Flash desteği kalkması söz konusu değil farklı işlev haline getirileceğini düşünüyorum. Yani kökten kalkma ve oyunların çalışmama durumu yok. Bu saçma bir yaptırım olurdu. Bu konu hakkında araştırma yaptım. Kaldiki flash eklentisi sayesinde yapılan işin haddi hesabı yok. Flash oyunların çalışıp çalışmaması bu durumda düşünülenecek en son durum.
Konumuza gelicek olursak ixirhostdan aldım ve ekonomi paketi. İsmi biraz fakir işi olsada 110 Tl masrafı var yani sınırsız trafik gibi yüksek özellikli. Hesaplarıma göre 12 bin oyun var güncel olarak bu oyunların tamamını sunucuma çekersem sonuç benim için hoş olurmu bilmiyorum
-
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
F** S**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
@narinhosting Hocam açık konuşmak gerekirse siteye zaten tüm paramı harcadım 5 tl daha çıkamam şuan :) Yani büyük yabancı sitelerden alsam nasıl olur diye düşün müyor değilim. VDS'lerin adresi değişirse aynı durum ortaya çıkacak. Bu işi yapmış birinin düşüncesini ayrıntılı şekilde almak lazım. Şuan bile hata yapmışsam düzetmem gereken 600 oyun var :)
-