-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Merhabalar. *** da reseller kampanyalarına bakarken gördüm yıllık hosting fiyatına limitlendirilmemiş reseller veriyorlar. Biraz güvenemedim açıkçası ama TurkMMO gibi bazı sitelerde yorumları var ve neredeyse hepsi iyi yönde (99 sayfa yorum var çoğu iyi yönde yazılmış). Şikayet konusu araştırdım pek bir sonuç elde edemedim. Şikayet var da 1 tane konu var oda sistemle alakalı değil aktif etme ile alakalı o yüzden dert değil. Siz çalıştınız mı hiç? Birde analiz edince domain 3 aylık gözüktü. Ne bileyim biraz huylandım tanıyan gören bilen var mı? Yorumlarda Okan Bey diye bahsetmişler sahibi olarak ve hepsi neredeyse öneriyor. Siz ne dersiniz?
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Elektrik/Elektronik
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Ben daha önce sunucu almıştım fazla bir sorunu yok ve sürekli ilgi halindelerdi,gece 1 2 gibi demeden cevap yazıyordu arkadaşlar.
Ve kısa süre de çok iyi yerlere gelen bir firma olarak görüyorum.
ayazbey
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
GİRİŞİMCİ CEO
-
-
Ad Soyad
K** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Memnun kaldınızmı hocam ?
Ek Olarak: Allahından bulsunlar ödemeyi geçtik, Canlı destek mesaj atmıyor dikkatli olun arkadaşlar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
@Back-End Developer.
-
-
Ad Soyad
R** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
hocam ben 4 kere aldım 4 dündede pişman oldum köprüden gecene kadar ayıya dayı diyorlar hizmet berbat hocam ticketlere cevap vermiyorlar arıyorum kimse cıkmıyor sunucular zaten allaha emanet :(
ayazbey
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
GİRİŞİMCİ CEO
-
-
Ad Soyad
K** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Üyeliğimi yeni iptal etti hadsizler bi ana avrat küfretmediği kaldı firmanın canlı destekde Kesinlikle çalışmayın. **************lar.
fruzgar
ProPvPServerlar
Kimlik Onayı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
SD
-
-
Ad Soyad
F** R**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Yanlış hatırlamıyorsam önceki isimleri *****bilisim'di. Turk MMO'da kendine çok sağlam sövdüren bir oyun sunucusu firması olmuştu. İsim değiştirdiler diye duydum ve bu isimle devam ettiklerini. Anlaşılan isim değişmiş ama huy, davranış değişmemiş.