-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Girişimci, Developer
-
-
Ad Soyad
A** V**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Merhaba,
İki hafta önce bir iş aldım. Bir bitcoin cüzdan yaptım xapo benzeri işi gönderdim parayı aldım sonra aklıma bir fikir geldi. Dedim ki kendi kendime bitcoin ile bazı sitelerden yatırım yaparak para kazanıyorum, ayrıca bu bitcoinleri dolar yada tl ye çevirebiliyorum. Neden ben başkalarına da kazandırmıyım dedim. Bir site açıyım dolar ve bitcoin alıyım yatırım için sonra ben bu parayla yatırımlar yapıp kazançları sitede gösteriyim. Sizde güzel olmaz mı? Telefonunuza bildirim geliyor "AB bitcoin'den 0.004000 BTC kazandınız." Ben sadece aracı olucam. Sizden parayı alıcam başka yere yatırıcam ordan kazanınca ben size kendi komisyonumu kesip vericem :D.
Cevaplarınızı bekliyorum.
¯\_(ツ)_/¯
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Dijital Pazarlama Uzmanı
-
-
Ad Soyad
S** O**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
kesin kazanacağın izlemine nasıl kapıldınız hocam? Büyük ihtimalle hyip ya da ponzi tarzı sitelere yatırım yapıyorsunuz. Bu siteler kapanırsa zararı karşılayabilecek misiniz?
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yapabilirsin btctalkda altcoin fonlarıyla uğraşan çok var ama güveni nasıl sağlayacaksın o mesele :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Dijital Pazarlama Uzmanı
-
-
Ad Soyad
S** O**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Hocam demek istediğim zaten bu adamlar bu sitelerden yatırım yapabilirken neden sizin sitenizden yatırım yapsınlar. Nihayetinden siz o sitelerden başlarda daha az güvenilir olacaksınız. Bunun yerine parayı değerlendirme yolları düşünüp bu şekilde kullanıcı çekmeye çalışın. Mademki programcısınız az çok bir sistem oluşturabilirsiniz fakat bu sistem diğer yatırım yaptığınız sitelere bağımlı olursa 2-3 içinde patlar gider. Onun yerine parayı değerlendiren siz olun ama bunu mesela bitcoin-dolar kuru ya da dolar-euro kuru üzerinden kar ettirerek kullanıcılara dağıtın. Bu ponzi sistemlerin büyük çoğunluğu aynı kişinin ve insanlar diğer sitede dolandırılmış olmalarına rağmen onlara rağbet ediyor. Ama siz nispeten daha güvenilir bir sistem kurabilirseniz, hem paranızı saçma sitelere kaptırma riskini ortadan kaldırırsınız hem de kullanıcılar için daha cazip bir ortam yaratmış olursunuz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Web Geliştiricisi
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Benim dilim bir kere yandı 0.1 e yakın bitcoinim gitti yatırım tarzında nasıl güven sağlarsınız bilinmez
Loop Loop Loop . . .
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Girişimci, Developer
-
-
Ad Soyad
A** V**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Insanlardan yüksek miktarlar istemicem zaten küçük miktarlarla yatırım yapabilecekler. Güven de zamanla oluşacak. Bugün kayıt olup yarın ilk kazancı alırlarsa millete tavsiye ederler. Modern bir tasarım da oldumu bence tutar. Ayrıca diğer coinlerle exchange düşünüyorum. Sadece coin, yada dolar değil. Şirketlere yatırım da düşünüyorum. Şuan ben 1 dolara hisse alamam ama binlerce kişi 1 dolar verirse olur, onlar da kazanır bende hisse aldığımız şirkette :) Tabii startuplara falan da düşünüyorum. Bayaa büyük bir şey olucak.
¯\_(ツ)_/¯
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yapabileceğin şey yatırımcıların ve senn güvenebileceğin bir kişiye yapılacak miktara eşdeğer bir şeyi emanet etmek olacak . yan yatma batma çıkma durumlarında o kişi rehin bıraktığını bozdurup arkadaşlara iade edecek eğerki sıkıntısız ödemeleri yaparsanda sana iade etmeli .