lostyazilim

Wmaracı Blog Teması

3 Mesajlar 687 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

Webarazzi Webarazzi <?php print("Webarazzi"?> Kullanıcı
  • Üyelik 05.03.2016
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Birtekno'loji Sahibi
  • Konum Çorum
  • Ad Soyad M** B**
  • Mesajlar 1076
  • Beğeniler 31 / 186
  • Ticaret 5, (%100)
Merhaba değerli Wmaracı kullanıcıları ve bir o kadar değerli Wmaracı yönetimindeki arkadaşlarımız bu konuyu açmamdaki amaç şudur umuyorum konu doğru yerdedir değilse lutfen doğru yere alınırsa sevinirim ben Wmaracın'ın Blog temasını yapmak istiyorum lakin Wmaracı yönetimi bu duruma nasıl bakar müsade edermi anlamında bi bilgi alışverişi yapmak istiyorum buranın temasından esinlenerek bir blog teması yapmalımıyım yaparsam telif hakkı vs anlamında bir sorun olurmu bu konuda gerek siz değerli Wmaracı kullanıcıları Gerekse Wmaracı yönetimi bana bu konuda yol gösterirse çok memnun olurum şimdiden Wmaracı kullanıcıları & yönetimini selamlar Kolaylıklar dilerim..
KadirHames

kişi bu mesajı beğendi.

Türkiyenin Webmaster Topluluğu - Wmclubu.com
wmaraci
reklam

tuuruls tuuruls Kullanıcı
  • Üyelik 09.09.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Grafik Tasarımcı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad T** Z**
  • Mesajlar 1618
  • Beğeniler 10 / 651
  • Ticaret 41, (%100)
eğri oturalım doğru konuşalım, zaten wmaracı blog'da da simple, magazine temalarında olduğu gibi bir çok şey mevcut. yerleşim-şablon olarak sadece kullanılan stiller farklı; sizde esinlenmek dediğinize göre başka bir temadan da esinlenebilirsiniz.

Webarazzi Webarazzi <?php print("Webarazzi"?> Kullanıcı
  • Üyelik 05.03.2016
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Birtekno'loji Sahibi
  • Konum Çorum
  • Ad Soyad M** B**
  • Mesajlar 1076
  • Beğeniler 31 / 186
  • Ticaret 5, (%100)
tzengin Şablon olarak Wmaracı hoşuma gittiği için burdan esinlenmek istedim amacım odur.

Ek Olarak: Sanırım Wmaracı benzeri tema yapmamda sorun yok yönetici arkadaşlar fırça atmadığına göre :) pazartesi ilk işim temaya başlamak olucak :)

Türkiyenin Webmaster Topluluğu - Wmclubu.com
wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al