mahsum
Taklitler Aslını YÜCELTİR
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Grafiker, İnternet Girşimcisi
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Selam arkadaşlar Dün Akşam birşey düşündüm ve sizin ile paylaşmak istedim Paypalın gidişi ile Biz forum kullanıcılarının Ticareti Aksıyor Örneğin Birinde Payza Birinde Enpara Birinde Başka birşey ve bu durumda bizim ortak bir bankamız olmadığı için ticaretimiz aksamaktadır benim fikrim foum ticaretinin tekrar düzelmesi için forum kullanıcıları olarak hepimizin aynı ödeme yolunu kullanması gerekiyor. bunun içinde forum olarak bence anlaşmalıyız ve hepimiz aynı ödeme yöntemini kullanmalıyız.
belkide fikrime katılmayabilirsiniz. ama ben böyle düşünüyorum. sizde fikirlerinizi belirte bilirsiniz
yukarıda fikir iyimi kötümü anketi var yeteri sayıda desktek bulduktan sonra ikinci bir konu ile ödeme yöntemleri anketi yapacağım burdan hangi yöntem en fazla seçilirse bizde ona geçeriz.
Ozi
.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Devoloper
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
50, (%100)
Belli seçenekler dışında zaten pek bir alternatifimiz yoktur. Paypal durumları şuan karışık geri gelebilir diyorlar gelemez diyorlar. Diğer yandan yabancı kullanım BitCoin yerli kullanım ise enpara alternatif olabilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
21 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
31, (%100)
Merhaba,
Ben her zaman Türk altyapısı var ise tercihim o'dur. EnPara bu tercihime örnektir. Kendi milletinin bir ödenek seçeneği var ise neden onu kullanmayalım? İlk tercihiniz bence her zaman böyle olsun.. Ayrıca PayPal tekrardan lisans başvurusunu yaptı. Bakalım n'olcak....
Ticarette hızlı olan değil, fırsatı erken gören yol alır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Grafik Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
T** Z**
-
-
-
Ticaret
41, (%100)
Bunların dışında Hesap Bakiyesi: sistemi getirilebilir. Herkes kendi bankasından WMA Bakiyesine ücret ekleyip alışveriş yapabilir. İsteyen de belli alt limitlerde profiline eklediği banka numarasına bakiyesini çekebilir. Düşündüm de güzel olurmuş.
8 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Televizyon ve Yayıncılık
-
-
Ad Soyad
Ö** G**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Bu arada ankette bi tezimi doğrulamaya uğraştım. İnsanlar nedendir bilinmez bu tip anketlerde görüşleri olmayan şeyleri seçiyorlar. Aslında gönülleri İYİ'den yana olanlar KÖTÜ'yü işaretleyebilirler. Keza ben de az evvel öyle yaptım. Ergenlik içgüdüsünü kullanıp KÖTÜ işaretledim. Baktım ki kötü işaretleyin sayısı epey fazla :) Anketin genel durumuna ileride tekrar bakacağım.
✂------------------------
mahsum
Taklitler Aslını YÜCELTİR
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Grafiker, İnternet Girşimcisi
-