-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Paramedik
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
50, (%100)
Bence enpara kullanılmalı.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Network & Linux/UNIX
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
89, (%100)
Yerli firmalar olmasa benim için iyi olur. Malum Türkiyede yaşamıyorum. Ama mecbur olursak enpara derim. Arkadaşımın enpara hesabı var ona alacağım ödemeleri. Yabancı olarakta skrill güvenli, uygun komisyon ve sorunsuzdur.
1 kişi bu mesajı beğendi.
ClkOfis
http://www.clkofis.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Yazılım ve Tasarım
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
11, (%91)
Benim fikrim ise belki sorunlar olabilir yada daha once düşünülmüş denenmiş bile olaraiblir ama forumun bakiye sistemi getirmesi bence engüzeli.bu sayede para akışı forum içinde olucagı için dolandırılma olaylarına ************** ve dolandıran karşı karşıya getirilip hakklı hakkını alabilir.
diye düşünüyorum.
y8igit
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** Y**
-
-
-
Ticaret
46, (%96)
Asil amac PayPal'a yeni alternatif bulmamiz degil, paypal odeme secenegi bulunan ulusal sitelerin paypal yerine sirf turkiye icin yeni alternatif aramasi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Medya
-
-
Ad Soyad
N** K**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Forumun kendi bakiye sistemini isteyen arkadaşlara özel Premium Üyelik getirilsin. Bu da en yüksek ödeme limitinden olsun. Ticaretini garantiye almak isteyenler hem kendileri rahat etsin, hem de foruma faydaları olsun o zaman.
X olsun demek güzel de, diyenin cebinden çıkan birşey yok. Gene site yönetiminin cebinden çıkacak para. Çoğumuz reklam engelleme eklentileri kullanıyoruz ve WMARACI'nda da pek reklama tıkladığımız söylenemez. Yine ben dahil bir çoğumuz herhangi bir Premium Üyelik almış değiliz. Birşey talep etmek için bazen de birşey veriyor olmak lazım.
Moderatör ya da admin olsam şu forumda bunca insanla uğraşırken bir de alacak - verecek işlerinin peşine düşmem.
-
-
Yaş/Cinsiyet
21 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
31, (%100)
tashift00 adlı üyeden alıntı
Bir kuruluşun Türkiye'de iş yapar olması Türk milletinine ait olduğu anlamına gelmiyor. Enpara Türk firması değil, Katarlı bir şirkete aittir.
Senin için evine kadar geliyorlar. Bir şey olduğunda arayabiliyorsun ve arıyorlar bunların hepsini Katar mı yapıyor? Hayır. Seni arayan Türk evine kadar gelen Türk yardım eden Türk. En azından bir Türk firması gibi davranıyorlar değil mi?
Ticarette hızlı olan değil, fırsatı erken gören yol alır.